FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 2 kommentarer
 • Va gulligt! förstår att du saknar dom! men de går nog bra 😀

  Ja det går nog bra 🙂 Jag får hålla mig upptagen så jag inte sitter och tänker på dem hela tiden!
  Tror det är bra för dem oxå, speciellt för Emre för han e sjukligt mammig och sitter som ett plåster på mig… han behöver bli lite självständig och få bättre kontakt med sin pappa… Hoppas det blir så och inte tvärt om…hehe… att han blir ännu mer mammig sen… *S*
 • Vad skönt att allt gick bra.
  Vad sa svärisarna då?
  Blev otroligt glada kan jag tänka mig.

  Ja de blev galet glada 🙂 Väldigt överaskade 🙂

Kommentera