FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 2 kommentarer
 • Gumman, förstår att du saknar prinsarna :love: Det är hemskt att vara ifrån varandra, men det närmar sig tills ni ska åka för varje dag som går.

  Puss och kram

  Jaaa.. snart e jag där och då gnäller jag väl för att de är så jobbiga…hehe… och längtar tillbaka till den här tiden…moahahhaha… jag ska försöka njuta och ta tillvara på tiden jag har med Mikail, han behöver min uppmärksamhet och det känns att han är gladare oxå när han fått en så snäll och trevlig mamma helt plötsligt 🙂 annars e jag ju mest stressad och har inte tid med nått
 • ahhhhh 🙁

  När åker ni till turkey förresten?

  Vi åker efter den 4 juli 🙂
  I cant wait!!!!

Kommentera