FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 5 kommentarer
 • Fy fan vad jag saknar dig. Behöver nån att prata med om G.F.
  Koooom heeeeeeeeeeeeem.
  Vajit borta lääänge nu….

  hihi
  KRAM

  Ohhh… 🙁 Jag kommer snart hem gumman!!! 7 August? ar jag back ?n da sveejden…
 • fan vad niiiiiiiiiiiiice gummaan! fvill va däääääääääär NU 🙂 hallå fick du det dör ja skreb p msn”`??? vore as asnällt om du kunde radera bot den där ”dikel” videon..plsssssss…berättar sen varför. pussssssssssss njuuuuuuuuuuuuuut

 • En vecka till?
  Huuuuuuur klarar du dig utan barnen? Jag skulle döööö.

  Vilka fina bilder. Vill se meeeera! Din man är ju helt svart hahaha.

  Puss puss

  Jag saknar dem saklart men de har det bra… pratar med dem varje dag och de ar bara glada nar v? pratar. Hade de var?t ledsna hade v? saklart akt t?ll adana d?rekt. Men jag tanker att sen ska jag jobba och sl?ta ? ett helt ar ?nnan jag far en led?g stund ?gen… sa jag passar pa nu 🙂
 • Nä. Kom hem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Kommentera