FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 3 kommentarer
 • Vilka härliga, HÄRLIGA bilder!! Många av dem ser ju att vara tagna direkt ur en resekatalog!

  Vad kul att få se hur det ser ut på Long Beach, jag har ju kört förbi otaliga gånger och alltid beundrat utsidan av hotellet, men tydligen är det lika fint på insidan också! Hur många nätter bodde ni där?

  Du och Okan är ett jättesött par, och i alla fall på bilderna jag sett så liknar Mikail sin far väldigt mycket!

  Ser att du, precis som jag gillar att ta bilder. 🙂 Ibland går jag så in i att dokumentera allting genom linsen, att jag totalt glömmer bort att njuta av själv ögonblicket och utsikten. 🙂

  Tack så jätte mkt 🙂
  Hehe… ja jag älskar att ta kort 🙂
  Jag var nog kines i mitt förra liv… *S*
 • Gud vilka härliga bilder!
  ni verkar ha det underbart.. Om 2 dagar åker jag! så nära nu. 😀

  Härligt!!! Hur lägne blir du borta??

  Kram kram

 • Hehe, är det inte japanerna som tar mycket bilder? 🙂 Men jag har samma fel jag med, har nog ärvt det av mamma. Då jag var liten så tyckte jag det var skitjobbigt då hon skulle ta kort hela tiden, av allt och alla, men nu har jag själv blivit precis likadan!! 😀

  Orsaken till att jag tyckte det var svårt att förstå vad de sa så beror ju på den annorlunda dialekten. De pratar som man gör i östra Turkiet, medan jag har vant mig vid Istanbuldialekten (eller uttalet kanske man ska säga). 🙂 Om jag koncentrera mig så förstår jag nog!

  Du, vännen, kan inte du svara i min blogg istället då svarar, kommer inte alltid ihåg att gå igenom din blogg och leta igenom dina kommentarer för att se om du har svarat eller ej? 🙂

  Kram!

Kommentera