FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 4 kommentarer
 • Aha, er lägenhet ligger nära omfartsvägen, Cevre Yolu. Då jag började jobba för Nazar så hyrde jag och min expojkvän en lägenhet rätt så nära er nya lägenhet i några månader, innan det tog slut och jag flyttade ut. Det tar ca 15 minuter att gå till stranden därifrån.

  Kollade på google earth var Cevre Yolu låg… enligt google ligger det mer på andra sidan alanya :S fast det kan ju vara fel 🙂

  Kram kram

 • Åh det är ju jätte bra läge ju och den stora mirgos har ni där oxå och nära till polisen;)

  🙂 Okans enda krav var att det skulle ligga på ”rätt sida” av Alanya… hehe… vi båda älskar Cleopatra stranden och när vi är i Alanya så är vi alltid på den sidan… det blir väl så att man får en favorit sida som man har svårt att slita sig ifrån…
  Mitt enda krav var att det skulle finnas en pool…hahaha…
 • Men Cevre Yolu ÄR den där långa vägen som går ”bakom” Alanya, alltså omfartsvägen, motorvägen. 🙂 Det är helt enkelt en fortsättning på vägen från Antalya till Alanya, och den fortsätter ju även på östra sidan av Alanya och vidare mot Gazipasa-hållet.. 🙂 Nuförtiden så får man ju inte längre köra in i stan via Atatürk caddesi (den långa huvudgatan som går rätt igenom staden), så man måste köra en bit längs med Cevre Yolu för att komma in i staden. 🙂

  Ha en trevlig helg!

  Haha… ja det förklarar ju varför ”ploppen” låg mitt i en gata… moahahaha… men när du skrev omfartsvägen så trodde jag det menades med att vägen ”delade” på sig där… för det gjorde den vid ploppen på google earth 🙂
 • Så det är alltså samma långa väg, den heter ju samma även på andra sidan Alanya, men på Google Earth har de lagt punkten på andra sidan stan. 🙂

Kommentera