FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har en kommentar
 • Go´morgon! Måste först tacka för tipset om boken. Den kommer jag köpa. Hoppas Mikail kryar på sig. Ha ha jag är likadan. Går vi hemma en dag blir ingenting gjort, är vi däremot ute (Stranden/lekparken) några timmar har jag värsta energin sen och har inga proble att dra igång en storstädning. Skumt!
  Fina bilder du lagt in. Är det din äldste son Mikail på bilden? Så söt!
  Kram Karina!

  Hehe… skönt att det inte bara e jag som e lat när jag e hemma…hehe…
  Boken är jätte bra, intressant, skrämmande, rolig osv….
  Ja det e Mikail på bilden… från i sommras 🙂

  Kram kram

Kommentera