FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 3 kommentarer
 • Tack du,jag hoppas oxå att jag lyckas gå ner lite.
  Att jag hållit mig ifrån godis o snask i en hel vecka e jag jätte stolt över,så broende av socker som jag varit.
  Så nu ska jag köra på nutrilett till både frukost o lunch för att sen äta en lätt middag när jag kommer hem från jobbet.
  Lite borde jag ju gå ner.
  Och skulle d inte funka alls så får ja köra på cambridge.

  Okeii,då ska jag nog kolla wrestler ikväll då kanske.
  Skulle ju vart himla gott me massa smarr till filmen,men får nöja mig med frukt!

 • Aa vet vem karin e så ska ja göra går ja ju dit 😛 men har inte riktigt råd me de 🙁 …

  Puss

 • haha det var ungefär så mustafa oxå sa ”sånt skit går man inte på hemma”

  haha jobbigt att hamna i en sån grupp. vi hade tur att alla var ungefär i samma ålder som oss. men mustafa förstod ju ingenting. även om han kan lite svenska. så var barnmorskan skåning haha, och då fattade han ingenting. så jag fick förklara för honom senare. men han tyckte inte det var så hemskt trots allt. sen förstår han mig nog med att jag inte ville gå dit ensam när alla andra hade sina män/pojkvänner med sig. så han följer nog med dom andra två gångerna oxå förhoppningsvis 🙂

Kommentera