FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 3 kommentarer
  • bajs, krya på dig!!!

    SE FILMEN, den va riktigt riktigt bra!! jag rekomenderade den till syrran oxå hehe..skit bra!

  • åh hoppas att aliyah har som mikail da..hellre det än vanlig astma, fast hon e ju inte sjuk ofta, du nämnde att mikail va sjuk ofta för han var infektions känslig eller hur? aliyah e typ aldrig sjuk :S: fast helst av allt hoppas jag att hon e allergisk mot katten, för då e de bara o göra sig av med den sen e allt fixat haha..många i min familj e allergisk mot katter och i hamodis familj och det kan ju oxå vara ärftligt.aja vi får se vad det är 🙂

Kommentera