FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+
PINTEREST
INSTAGRAM
WordPress Blog

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

Ange ditt lösenord för att visa kommentarerna.
By Jenny
Post by Jenny
Det här inlägget har 3 kommentarer
  • ni gjorde helt rätt! de e klart man måste säga till på skarpen annars kommer dom göra om de..
    jävla psykopat som filma..

  • Nej herregud,klart om nått sånt händer att man skriker och ryter åt dom ordentligt.Herregud hellre det än att dom gör det igen.Man gör ju det för att man är rädd om dom och älskar dom.Vore ju konstigt annars!!!Den där killen kanske var lite knäpp,man vet ju inte..men man vet ju hur en del är,folk glor om man inte säger åt sina barn,och folk glor om man säger åt sina barn..så man ska inte bry sig om vad andra tror..dom vet inte,finns alltid sånna…det var ju helt normalt i en sån situation,det handlar ju om ens barns liv,ens käraste ägodel!

  • Hej Jenny gud vad roligt att du kikar in till mig.. Åh vilken himla fin blogg du har blir ju lite avis!!hihi.. Vi bor just nu i fisksätra men ska evt flytta till husby i början av maj. !10 år säger du herregud det var länge vi har än så länge bara hållt fast i 4 år.. Kommer kika in på din blogg osså då jag gillade hur du skriver.. massor av kramar Malin

Kommentera