5   431
10   197
6   238
17   405
9   103
0   109
7   580

Myror och kackerlackorđŸ€ą

IgÄr nÀr vi vaknade sÄ var det en myrparad frÄn vÄr ytterdörr till vÄrt kök.

Inte bara 20-30 myror utan det var som svarta streck med myror pĂ„ vĂ„ra vita golv. AlltsĂ„ mĂ„ste ha varit flera hundra! đŸ˜”<

ag tog dammsugaren och sög upp dem men det kom ju flera lika fort.

anerade i köket och hittade kĂ€llan till varföe de kommit in och nĂ„gon har spillt juice i en springa pĂ„ köksbordet sĂ„ dĂ€r under hade de fest de smĂ„ rackarna! 🐜n trots sanering osv sĂ„ fortsatte de att komma in. Motade med salt och kanel som de tydligen ska pgilla, men nej, vĂ„ra myror knatade över kanelen och man kunde nĂ€stan se hur de filnade Ă„t mig 😆

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  1. Profilbild 30 november, -0001 / 00:00

    Vi fÄr endel svarte maur hver vÄr, de klatrer opp langs balkongen og kommer seg inn via balkongdÞren. Har oppdaget at svart pepper er veldig effektivt frem til man fÄr tak i gift. Her forsvinner de heldigvis nÄr de blir sprayet! Men de pittesmÄ brune maurene, de blir vi aldri kvitt. Med barn i hus, sÄ er det alltids noe smuler eller juice flekker de finner frem til. Ulempen med sommer :p

  2. Profilbild 30 november, -0001 / 00:00

    Usch hatar insekter 😹

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Visa mitt senaste blogg inlÀgg i min kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.