18   379
7   337
23   356
14   650
3   593
13   894
1   28

Advent och kalendrar🕯

/// Detta inlÀgg görs i samarbete med adventskalendern.se ///

Oj, det kÀnns inte som det Àr dags Ànnu men det Àr det ju!!
Vill man fÄ tag i en av de fina kalendrar man suktar efter sÄ fÄr man passa pÄ i tid sÄ de inte tar slut och sÄ blir man utan. 
Det hÀnde mig förra Äret, va ledsen jag var, det var en kalender fullproppad med hud och smink produkter. Men tyvÀrr, jag hann inte fÄ den. 

Köper du kalender till dig sjÀlv, till din partner, dina barn eller nÄgon annan?

Pyssla ihop en egen kalender?

NÀr barnen var smÄ ville jag göra egna paketkalendrar men det blev för mÀktigt att hitta 24 smÄ saker x 3 (innan Emir och Selin kom).  SÄ jag gav upp innan jag ens hade fÄtt ihop till en paket kalender.

DÀrför Àr jag sÄ glad att det finns sÄ mÄnga fina och bra kalendrar som passar precis alla. Pixi- kalender till de mindre, Lego till de lite Àldre, godis-kalender till den godis Àlskande, Triss-kalender till den spelglada, smink-kalender till den skönhets intresserade osv osv. Det finns verkligen kalendrar som passar alla!!

Har man svÄrt att hitta i kalenderdjungeln sÄ finns det en riktigt bra sajt dÀr de har samlat de bÀsta adventskalendrarna. 

SÄ mÄnga val

Jag kommer att bestÀlla nÄgra olika kalendrar till barnen. 
Till Emr och ilyas Bean Boozled kalendrar, Till Selin en rolig Barbie kalender dÀr man fÄr en Barbie och sÄ tror jag att i luckorna fÄr du olika tillbehör till henne som tex. klÀder, skor osv.
Till Emir finns massor med roliga kalendrar, tex. Hot Wheels eller Brio kalendern.

Till kÀrleken

Till Okan, my love, skulle jag vilja ge en Molton Brown kalender, den Àr fylld med massor med dofter och vÄrdande produkter! 

Ego kalender

Men vad för kalender vill JAG ha dÄ?
Åh jag vill ha sĂ„ mĂ„nga!!!
Men den som jag har som nr ett pÄ min önskelista Àr frÄn Babor, En 24-dagars behandling med aktiva ampuller som Äterfuktar, bygger upp, fyller ut och ökar hudens fasthet. 
Gud va snygg jag skulle vara pÄ julafton efter den kalendern!!!
Det finns sĂ„ mĂ„nga bra adventskalender med skönhet’s inriktning.

Andra kalendrar jag hade blivit överlycklig att fĂ„ öppna under december Ă€r alla roliga (och goda) chokladkalendrar, kaffekalendrar, te-kalendrar, OCH Lakritskalender.. wow… mums!!!

KÀnner du dig ocksÄ lite vilse i Adventskalender djungeln?
Kolla dÄ in sidan och se vad du hittar som passar dig eller den du vill överraska med en rolig, personlig och genomtÀnkt kalender!

Följ:
Dela

7 Kommentarer

 1. Profilbild 17 oktober, 2018 / 14:24

  Adventskalendrarna har förĂ€ndrats en del sedan förr 🙂 Jag skulle absolut inte sĂ€ga nej till en sĂ„n som Ă€r spĂ€ckfylld med smink och hudvĂ„rd, fast vete 17 om jag skulle ha tĂ„lamodet att öppna en om dagen.. 😛

 2. Profilbild 17 oktober, 2018 / 14:54

  Hade varit himla roligt att fĂ„ nĂ„gon sĂ„dan typ av julkalender i Ă„r 🙂

 3. Profilbild 17 oktober, 2018 / 17:38

  Jag tror inte jag haft nĂ„gon kalender sedan de dĂ€r chokladkalendrarna nĂ€r man var barn (och en paketkalender som min mamma gjorde varje Ă„r!). Hade kĂ€nts lyxigt med nĂ„gon skönhetskalender… 😀 Å andra sidan fĂ„r man sĂ€kert ocksĂ„ mycket som man inte vill ha/behöver… Ett tips Ă€r ju ocksĂ„ att köpa dessa kalendrar efter julen nĂ€r de reas ut – Ă€ven om det inte Ă€r riktigt samma sak förstĂ„s! 😉

 4. Profilbild 18 oktober, 2018 / 08:26

  Vad mĂ„nga bra tips! Jag gav ocksĂ„ tidigt upp att göra egna nĂ€r barnasakaran vĂ€xte 😁

  Senaste Ären har vi gett den traditionella chokladkalendern och satsat pÄ lite större och bÀttre adventspaket.
  Varje advent kommer tomtenisse och gömmer paket till barnen. Ibland vars ett och ibland nĂ„got gemensamt â˜ș

  Kram! / Evelina

 5. Profilbild 19 oktober, 2018 / 12:19

  Finns sÄ mÄnga olika kalendrar idag, just nu har jag inte köpt en enda, jag vill ha rituals kalender faktiskt!
  Sen vill jag ha nĂ„gon kalender hĂ€r pĂ„ mina sociala medier men dĂ„ skulle jag börjat med det för lĂ€nge sen 🙁

 6. Profilbild 19 oktober, 2018 / 14:21

  Åh jag Ă€r ju inte insatt men det Ă€r sĂ„ mysigt och spĂ€nnande. Vi köpte till de yngsta pĂ„ Ullared (gjort egna innan orkar ej lĂ€ngre). Till mig sjĂ€lv hade jag velat ha en med te och fin fin choklad blandat 😃👍

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Visa mitt senaste blogg inlÀgg i min kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: