Lantliv?

Idag (ja, hela helgen med faktiskt) har vi jobbat med trädgården.

När vi började bygga huset här så var det obebyggt och bara en massa stenar. Men nu börjar det sakta men säkert likna en trädgård på riktigt. Vi har lagt marksten från infarten fram till huset och runt om.  Vi har sått gräsmatta och planterat frukt träd.


För någon vecka sen var trädgårdsmästare här och planterade klätterväxter som ska täcka våra fula staket (typ sånt staket man har på fotbollsplaner) och träd runt hela huset.


Prydnasträd eller vad det kallas på uppfarten som en allé och rosor… Än så länge ser det fortfarande dött ut. Alla växter är små och utan blad. Men det blir nog fint när det har fått växa till sig.


Igår och idag har vi planterat i grönsakslandet, det blir bland annat gurka, tomat, körsbärstomater, aubergine, bamya, chili, jordgubbar, vattenmelon, honungsmelon, zucchini, basilika, spenat, romansallad, mynta, persilja…

Vi råkade få lite för mycket grönsaker av varje och kommer nog inte behöva köpa något av det som vi har planterat hela sommaren. Blir det en bra skörd kommer vi nog bli tvungna att ge bort och kanske barnen kan ha ett litet stånd på pazar och sälja lite grönsaker ??

Men det här blir nog bra ändå… haha…!

Avslutar med en konversation jag hade med selin:

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X