Myror och kackerlackor?

Igår när vi vaknade så var det en myrparad från vår ytterdörr till vårt kök.

Inte bara 20-30 myror utan det var som svarta streck med myror på våra vita golv. Alltså måste ha varit flera hundra! ?<

ag tog dammsugaren och sög upp dem men det kom ju flera lika fort.

anerade i köket och hittade källan till varföe de kommit in och någon har spillt juice i en springa på köksbordet så där under hade de fest de små rackarna! ?n trots sanering osv så fortsatte de att komma in. Motade med salt och kanel som de tydligen ska pgilla, men nej, våra myror knatade över kanelen och man kunde nästan se hur de filnade åt mig ?

Följ:
Dela

2 Kommentarer

  1. 30 november, -0001 / 00:00

    Vi får endel svarte maur hver vår, de klatrer opp langs balkongen og kommer seg inn via balkongdøren. Har oppdaget at svart pepper er veldig effektivt frem til man får tak i gift. Her forsvinner de heldigvis når de blir sprayet! Men de pittesmå brune maurene, de blir vi aldri kvitt. Med barn i hus, så er det alltids noe smuler eller juice flekker de finner frem til. Ulempen med sommer :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X