What a day….

Emir har varit kass i magen i ca 3 dagar.
I morse vaknade jag vid 04-tiden att han bajsat och blöjan hade läckt (han sov i vår säng) så det var bara att dra upp honom och in med han i duschen, byta lakan i sängen och sen var ju Emir klarvaken.

Jag och han gick upp efter att ha försökt få honom att somna om i kanske en timme… jag duschade och när jag står och fixar mig efter duschen så kaskad kräks Emir rakt in i min garderob (han stod och lekte med våra skärp). Sen en gång till rakt ut över golvet. ? In med han i duschen igen och sen sanera garderob och golvet.

Sen vid frukosten så börjar Emir hosta lite igen och sen kräks han rakt ut… som tur hade han en babybjörn haklapp så jag han vika upp den lite så den fångade det mesta.

och sen skulle vi vila vid 11:30, han fick en flaska välling och somnade… skönt tänkte jag att han fick i sig lite nu i alla fall för magen måste ha varit helt tom.
Han vaknade vid 13 och då kräks han över hela sängen… ?

Så idag har jag tvättat, skurat och sanerat barn hela dagen!

Han åt lite makaroner med köttfärsås till middag och han hade nog kunnat äta mer men jag vågade inte låta honom äta för mkt ifall magen skulle bli för irriterad.

Nu är klockan 23:35 här och han har inte kräkts upp maten ännu… hoppas hoppas att denna magsjuka är över för den här gången och att vi andra klarar oss ?

Hur har er lördag varit?
Bättre än min??

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X