Favorit i repris

O ringde vid 16-tiden och bad mig komma ut så skulle vi handla.

Jag glömde några saker igår och bad honom att handla på vägen hem.
 Men han handlar alltid fel så det är bäst att jag följer med till affären 😉

Vi åkte in till AVM (gallerian), lämnade in dottern på en lekplats och så gick vi runt och tittade lite.

Sen blev vi ju hungriga ?
 Så det fick bli mat på pizza stället som vi snart är stammisar på 😉

O beställde en XL pizza (typ som familjepizza) och jag tog den här gången en Ceasarsallad. Pizzan var sjukt god. Men Ceasarsalladen var väl lite sådär. Jätte god och fräsch men det fattades krutonger, parmesan och dressing. Hahaha!!!!  Vet inte hur det är en Ceasar sallad då? Var mer en grönsallad med grillat kycklingbröst 😉

Pizzan åt inte O upp själv, utan han beställde så stor så att efter att han tagit 2 bitar så tog vi med resten hem i doggybag till killarna som var hemma. Här tar alla med sig doggybags, inget konstigt, utan mer konstigt om man inte tar med sig det som blir över 😉

När vi var mätta och belåtna fick vi och handlade resten och sen åkte vi hem.
Resten av kvällen har jag bakat… är inte klar ännu ? men snart…. vad jag har bakat får ni se i morgon 😉

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X