#30dagaravvänlighet

Ny vecka, nya vänliga uppdrag 😉
Hur har veckan gått för dig?
Du som inte var med förra veckan kan se utmaningarna från förra veckan här

Så hur har veckan gått för mig? 
Det har gått bra 🙂 
Jag kunde inte lämna någon bok för mina böcker är på svenska och ingen här kan läsa dem. Men jag har gett mat till en kvinna som satt utan för en restaurang och tiggde. Skrev en lista till min man om vad jag älskar hos honom osv. Han blev väldigt överraskad och otippat glad… tänk att något så lite kan ge så mycket glädje. Jag har även uppmuntrat honom att följa sina planer för att nå dit han önskar. 

Måste säga att det känns sjukt bra att tänka lite extra på att vara vänlig och sprida lycka 

Då kör vi igång med vecka 4, 20-26 november

 • Spendera en hel dag med att bara säga positiva saker om och till andra runt om kring dig. (familj, vänner, arbetskollegor, klasskompisar osv)
 • Erbjud din plats till någon annan på bussen/tåget.
 • Skriv ett brev för hand, lägg i ett kuvert och posta till någon du tycker om.
 • Krama minst 5-10 personer du inte brukar krama.
 • Stäng av alla sociala medier från det att du kommer hem från jobb/skola till det att dina barn har somnat för kvällen. Spendera varje minut med dina barn till 100% minst två kvällar den här veckan. (helst fler)

Markera gärna ditt inlägg (om du gör något) med #30dagaravvanlighet
och gärna en kommentar här med länk till dig så jag får komma in och läsa sen hur det går för dig 🙂

Lycka till 

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 20 november, 2017 / 13:04

  Jätte bra inlägg, och jättebra att alltis försöka vara positiv☺

 2. 20 november, 2017 / 13:28

  Det här är verkligen så viktigt. Att vara positiv och tacksam tror jag är nyckeln till ett rikt och bra liv. Och ofta när en är snäll mot andra så ger det en mer själv än vad det ger dem, på något sätt. Det känns så oerhört bra inombords. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X