1 fråga – 250 dagar

Varje morgon i 250 dagar kommer jag ställa dagens fråga.

Svara på min fråga här, eller på din egen blogg, utmana gärna fler att delta.

Kommentera hos mig om du skriver i din egen blogg, så jag får komma in och läsa dina svar ?

Dag 13

Vilken stad eller land skulle du aldrig vilja åka tillbaka till?

Mitt svar:

Thailand..
Det kanske låter konstigt men faktiskt… när jag var där så var jag nygravid (visste inte om det) och jag mådde illa av allt, maten var äcklig och flottig, alla dofter… luktade kryddad olja överallt. Tror jag mådde mer dåligt än bra under vår tid där och det satte nog sina spår då jag aldrig mer vill åka dit igen. Men, det är ett vackert land och jag är ändå glad att jag har varit där.

Thchai Island, ett ställe i Thailand som vi åkte till

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X