1 fråga – 250 dagar

Dag 30

Ska du ge dig själv några nyårslöften inför 2018

Mitt svar:

Nä, brukar alltid säga att jag ska börja träna, äta nyttigare osv osv. Men det håller i ungefär 6 timmar sen vaknar man den 1 januari och är sjukt sugen på rostade mackor med nutella… och sen finns det massa godis kvar från nyårsafton som någon måste äta upp… så… i år hoppas jag över löftena som jag bara bryter.

Har du några nyårslöften i år?

Följ:
Dela

5 Kommentarer

 1. 31 december, 2017 / 11:13

  Haha känner igen det där med rostade mackor med nutella på ?
  Har satt några mål, men det är mål som jag vet att jag kan hålla och inte bryta.

 2. Jessica
  31 december, 2017 / 11:32

  Shoppa mindre är mitt nyårslöfte ??

  • Jenny
   Författare
   31 december, 2017 / 19:09

   Det borde jag oxå ha som löfte… men skulle nog inte kunna hålla det heller ?

 3. Jessica
  2 januari, 2018 / 02:15

  Nä det är faktiskt omöjligt att sluta med något man alltid
  gjort ? går jag på stan så är det alltid nått med hem. Oftast newbie faktiskt ?
  Gilla du affärerna där? Min favorit butik är Koton ?

  • Jenny
   Författare
   2 januari, 2018 / 22:17

   Nä gillar inte affärerna alls ? vi handlar alla barnens kläder på HM (i Sverige handlade jag aldrig på HM). Men jämfört med kläderna här så är HM bäst. Har försökt handla i andra affärer men blir alltid besviken när vi tvättat kläderna, tryck försvinner, tappar formen, krymper osv. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X