Januari Utmaning

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Eftersom jag hittade utmaningen idag så gör jag två inlägg idag ett för gårdagens och ett för idag.

1 januari – Moodboard för 2018

Min moodboard för 2018

Hälsa:

Jag vill förbättra min kondis och min kropp under 2018. Man blir inte yngre och kroppen ska förhoppningsvis hålla i ca 30 år till. Jag börjar redan känna av diverse krämpor i ryggen och knäna och för att inte pajja dem helt så måste jag ta tag i mig själv.
Jag önskar mig en apple watch för jag inbillar mig att det blir roligare att röra på sig då, gå långa promenader eller bara ta sig ner till gymmet i källaren.
Jag har redan gått ner rätt många kg men jag har ca 5-10 kg kvar (vi får se hur det känns när jag gått ner 5 kg om jag väljer att stanna där).

Jag måste också bli bättre på att dricka vatten! Jag tycker att vatten är äckligt och saknar vårt kylskåp med kolsyremaskin där man fick bubbelvatten direkt i dörren. Men det får inte bli en ursäkt, jag måste dricka mer vatten, minst 2 liter om dagen!!

Jag vill äta nyttigare!

Övrigt:

Jag vill ta det lugnare… som det är idag så dammsuger/torkar jag golven och plockar varje dag… jag vill kunna släppa lite på städningen och ändå kunna känna mig avslappnad. Jag mår dåligt i stök och har man många barn som vi har så stökas det hela dagarna = jag städar hela dagarna!

Jag vill kunna släppa och ändå inte känna mig stressad. Jag vill ha mer kvalitets tid med mina barn istället för att jag går och är sur pga att jag måste städa och plocka efter dem. Jag tror på ordspråket ”Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete” och därför tänker jag släppa på perfektionisten lite och låta det vara lite skit i hörnen emellanåt för att istället få njuta av mina barn.

Jag har inte så mkt större tankar om 2018.
Jag hoppas att det blir ett lugnt år med mycket kärlek och tid med min fina familj!

Följ:
Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X