Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017?

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

5 Januari – Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017?

Åh, jag önskar mig mer egentid!!

Som hemmafru är man ALLTID hemma, yngsta sonen på 2 år går inte på förskola så han är hemma med mig hela tiden. Jag skulle vilja ha några timmar i veckan då jag kan vara helt ensam, jag upprepar, HELT ENSAM!!

Alltså få sitta i en timme och läsa en bok utan att bli störd, ta en lång dusch utan att stressa pga. barn snart vaknar och får panik osv.
Min man är hemma på kvällarna men det spelar ju inte någon roll, barnen ska ändå hänga efter mig som små svansar och behöver de något så är det ”MAAAAMMAAAA” som de ropar.

I Sverige hade jag MYCKET mer egentid… jag kräver inget fancy som spa dagar eller timmar med pedikyr  och manikyr… NEJ… bara att åka och handla några timmar ensam var guld. Här funkar inte det, jag vågar inte köra bil till stan och här där vi bor kan man inte shoppa i flera timmar då det inte finns några roliga affärer.

Jag är inte gjord för att vara hemmafru, jag saknar att jobba faktiskt.
Eller plugga, jag skulle kunna plugga också bara för att få komma ut från huset några timmar, rensa huvudet från gnäll/bråk/tjafs/tjat.

Jag är en person som trivs bra i min ensamhet. Som tonåring kunde jag sitta flera timmar i mitt rum och rita eller lyssna på musik osv. älskade det!

Så, det är vad jag önskar mig mer av 2018 som fattades 2017 – mer ENSAMTID… helt ENSAM… vill inte vara med min man eller med någon kompis, jag vill bara vara ENSAM…. haha!!!!

Följ:
Dela

3 Kommentarer

  1. 5 januari, 2018 / 10:24

    Egentid är viktigt! Hoppas att du lyckas få mer av det nu 2018 🙂

  2. 5 januari, 2018 / 16:45

    Ensamtid är viktigt att ha så hoppas du får de några gånger

  3. 5 januari, 2018 / 20:59

    Nu har inte jag barn, men är själv väldigt glad i att vara helt ensam, precis som du, och kan fint sitta i mitt rum i flera timmer för mig själv, och bara…. va! Jag hoppas du får mer ensamtid i 2018, så som du önskar, det är ju så viktigt också! Kramar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X