Senaste

De senaste dagarna har jag jobbat med bloggen… försökt att få till den så allt ska funka och se ut som jag vill att det ska göra.

Det är fortfarande lite små fix att göra men jag börjar sakta men säkert att bli nöjd i alla fall.

Vi får se hur lång tid det tar innan jag vill byta utseende igen 😉

Vad har jag annars gjort?

Inte så värst mycket, det är kallt här nu, och vi undviker att gå ut mer än vad vi behöver. Nån timme på förmiddagen för att leka av oss och få frisk luft men annars aktiverar vi oss mest inne, mysigast så.. varken jag eller barnen tycker det är speciellt roligt att frysa 😉

När det är varmt brukar vi vara ute hela dagarna 🙂 Förutom när det är 40+ då blir det obehagligt varmt.

(Klicka på bilderna så får du upp i större format, såg att de blev lite dålig kvalité… jag minskade ner dem, kanske får minska ner dem i bildredigeringsprogram nästa gång så de inte ser så ”suddiga ut”)

Är ni ute mycket när det är kallt?
Alltså ute och leker osv.

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X