Fem saker som gör mig till den jag är

Nu har jag missat flera dagar i Januariutmaningen, fortsätter med dagens så tar jag igen de andra dagarna sen.

Dag 17 och dagens ämne – Fem saker som gör mig till den jag är.

Svårt.. det finns ju det i livet som gör mig till den jag är tex. mitt namn, mina barn, min utbildning osv.
Sen finns ju mitt inre, det som inte syns men som gör mig till den personen jag är

Så, jag väljer väl att skriva om fem saker som är jag.

 • Jag är en person som bryr mig otroligt mycket om andra och kan må dåligt om andra mår dåligt!
 • Jag gråter väldigt lätt, både om jag ser något som är sorgligt och om något är glatt. Jag kan tex. börja gråta på mina barns utveklingssamtal för jag blir stolt eller tycker det är något fint de har gjort. Det var även hänt att jag har blivit tårögd när ett barn med diagnos på mitt förra jobb sa ”apelsin” (det här barnet hade inte tidigare sagt några ord alls).
 • Jag har bra tålamod, men när gränsen är nådd, då exploderar jag!
 • Jag är väldigt blyg och har svårt att ta kontakt med okända eller hålla en konversation med folk jag inte känner då jag inte vet vad man ska prata om.
 • Är sockerberoendets mamma, alltså i Sverige kunde jag äta säkert 1 kg godis om dagen, SJÄLV! Jag kunde inte gå till affären utan att köpa med mig godis hem, ifall jag skulle bli sugen på kvällen. Hade vi inte godis hemma så kunde jag utan problem åka mitt i snöstormen till ”Hemmakväll” för att köpa godis så jag hade något gott att snaska på.
  Här finns inte smågodis, inget gott godis alls faktiskt! Så det är bra avvänjning att komma hit. Även om jag saknar smågodiset som en gammal Heroinist.

Ja, det var fem saker om mig…

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 17 januari, 2018 / 23:10

  Det är som du beskrivit mig ? spec det där m godis och att kunna åka i snöstorm för o få tag i ngt när suget sätter in….

 2. 26 januari, 2018 / 10:55

  Men gud 😛 det är som om du har skrivit om mig typ . Jag skulle kunna äta så mycket godis men säger NEJ till mig själv VÄLDIGT OFTA. och jag är blyg i vissa sammanhang. Jag lixom känner av omgivningen om jag ska va blyg eller inte, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X