En hemlig passion

En hemlig passion jag har, vad kan det vara??

Jag är pysslig av mig, älskar att skapa.
När tvillingarna var små så höll jag på med scrapbooking och gjorde album till barnen. Så roligt och det blev så fint och så personligt! Men sen räckte inte tiden till när mammaledigheten var slut så jag fick lägga det åt sidan.

Nästa passion jag hade var att sy kläder till barnen, så roligt att se resultatet av det man har skapat på sina fina barn 🙂
Sen vi flyttade är det svårt att få tag i fina tyger, visst det finns tyg här men det är inte min smak på mönster osv. jätte trist för jag har fått med mig mina maskiner ner hit men tyvärr är det för dyrt att köpa tyger från sverige då frakten är orimligt dyr.

Så… nu har jag börjat fundera på ett nytt intresse och en ny passion.
Jag älskar katter, finns ju inget mysigare!!!
Favorit rasen är Brittisk korthår, de är ju så vackra!

Så jag försöker övertala O att vi ska köpa en fin kissekatt med stamtavla och kanske börja avla! Här är dessa katter extremt populära!
Man tror inte att folk här är glada för husdjur i hemmet när man ser alla gatukatter/hundar. Men saken är att landet är otroligt stort och de som gillar djur är många mer än man tror. Vi har utrymme för att katterna ska ha det bra och många barn hemma så de kommer ju få mkt kärlek och bli vana vid barn osv. innan de flyttar till ett nytt hem. Men vi får se hur det blir, det är verkligen något jag skulle tycka var roligt att hålla på med då jag inte har något jobb och vill ha någon form av sysselsättning 🙂

Men vi får se hur det blir med det 🙂

Titta så söt!!!

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här

Följ:

25 Kommentarer

 1. Kelly
  23 januari, 2018 / 19:42

  Så fin blogg du har<3

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:33

   Tack ♥️

 2. 23 januari, 2018 / 21:32

  Wow har du sytt det?? Grym är du!!

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:34

   Ja 🙂 det är så roligt att sy… pillrigt och många svordomar när man gör fel… men i slutändan är det så roligt när man ser resultatet 🙂

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:34

   Tack ?

 3. 23 januari, 2018 / 22:10

  Så fint! Älskar verkligen färgkombinationen 🙂

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:35

   Tack ?

 4. 23 januari, 2018 / 22:10

  Katter är söta när de är små ?

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:35

   Haha ja så gosiga!!! Men jag gillar vuxna katter med ??

 5. 23 januari, 2018 / 22:24

  Super fint! <3
  Sv: Jag provade devote sen 1a jan men var inget för mig 🙂

  • Jenny
   Författare
   23 januari, 2018 / 22:37

   Ahaaa, har aldrig testat devote. Bloggar med WordPress på eget hotell, ville testa en portal och provade nouw, tyckte om det verkligen men det var mkt strul som gjorde att jag aldrig trivdes. Så bytte tillbaka till mitt eget igen 🙂

 6. 23 januari, 2018 / 23:18

  Wao så fina barnkläder. Skulle gärna vilja kunna sy lite men den gåva har inte jag begåvats med. Kram Kamilla

 7. 23 januari, 2018 / 23:30

  Önskar att jag också hade varit duktig på pyssel de är så fint ?

 8. 24 januari, 2018 / 04:20

  Oj vilka fina bilder du har på din blogg! Riktigt schysst! <3

  O super fina kläder, älskar dom! <3

 9. 24 januari, 2018 / 13:34

  Fin bloggdesign!!

  • Jenny
   Författare
   12 februari, 2018 / 22:33

   Tack så jätte mycket!!

 10. 26 januari, 2018 / 10:52

  Men vad fina kläder du gör <3 Så kul det måste kännas att ha gjort dem själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X