Jag behöver hjälp!!

Vänner,

Nu har jag dragit ut på det här länge nog.
Jag behöver er hjälp!!!

Min sminkväska är typ tom nu, min ansiktscreme är slut, min foundation är slut, mitt puder finns bara liiiiite kvar i kanterna, min ögonbrynsfärg är snart slut, min ansiktstvätt är slut. Concealer har jag inte haft på månader då den tog slut och min mascara har torkat så pass att jag häller vatten i den för att få ut nått. KATASTROF!

Ja ni förstår, jag behöver beställa allt nytt nu!!!

Så mina frågor är:

 • Vad har du för ansiktstvätt/vatten
 • Vad har du för ansiktscreme (dagcreme)
 • Använder du primer? Vad för någon?
 • Vad har du för concealer?
 • Vilken foundation har du samt vilken färg/nummer?
 • Vad har du för puder?
 • Vilken mascara har du?
 • Ögonbryns färg/penna?
 • Övrigt du använder i din dagliga sminkrutin?

Kopiera gärna frågorna och klistra in i kommentarsfältet och svara på dem alla… DU ÄR BÄST om du hjälper mig ?

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Camilla
  13 februari, 2018 / 00:29

  Jag använder bara produkter från apoteket tyvärr finns inte dom i Turkiet. Men jag tycker absolut du ska hitta nån fondation med spf i du som bor där det är mycket sol. Samma sak med dagkrämen. Man ska vara försiktig i solen, skydda huden så slipper du få pigmentfläckar och få rynkor i förtid och dessutom såklart hud cancer.
  Kram ?❤

 2. Lina
  13 februari, 2018 / 18:33

  Det Beror ju på vad Du har för hudtyp, jag har torr hy och då funkar inte puder på mig utan jag behöver mycket fukt. Har du fet hy dämpar ju puder ner det bra! Men här kommer min lista;
  Vad har du för ansiktstvätt/vatten -Köpte faktiskt garnier i Turkiet för torr hy, En orange flaska. Annars har jag nivea gel. Ingen ansiktsvatten.
  Vad har du för ansiktscreme – ibland bara nivea soft cream , den på burk, den är egentligen för kroppen men funkar bra. Nu har jag däremot en från garnier.
  Använder du primer? Vad för någon?- lumene beauty base moisturizing & illumaniting primer (ger bra fukt och skimmer)
  Vad har du för concealer? – en budget från kicks , total correction high coverage.
  Vilken foundation har du samt vilken färg/nummer? – clinique superbalanced eller even better är mina favoriter men som budget har jag maybeline fit me nr 120
  Vad har du för puder? – inget bara solpuder på sommaren
  Vilken mascara har du? – har alltid maybeline
  Ögonbryns färg/penna? – kicks brow artist genius kit
  Övrigt du använder i din dagliga sminkrutin – ögonskugga och – highlighter, märke nyx, strobe of genius illuminating palette, ger superbra skimmer. Sen använder jag alltid svart ögonpenna och läppglans med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X