Alla hjärtans… osv

Alla ❤-ans dag började vid 08 på morgonen med att min man kom med en fin bukett blommor till mig.
Han hade förvarat dem i bilen under natten så de var lite vissna.. men tanken räknas och jag blev jätte glad ❤


Selin kommer hem från skolan vid 12-tiden och då var jag i sovrummet och la Emir för hans vila.
När jag kom ut i vardagsrummet så var det blomblad överallt… hon hade klippt sönder min fina bukett.
Hon är i en period där hon är super svartsjuk, baba får bara tycka om henne och när jag frågade varför hon har klippt sönder blommorna sa hon
”-Vadå, är det dina blommor eller? Nä! Jag har fått dem av min baba!!”

Jaja… de var fina så länge de varade i alla fall… haha… som sagt, det är tanken som räknas. ?

Idag kom mitt smink osv. som jag beställde i torsdags 🙂
Super nöjd med allt!!!
Var tvungen att tvätta av det jag redan hade i ansiktet och testa alltihopa.

Det jag känner att jag behöver nu är en concealer och lite småkrafs 🙂

Just nu är O och Selin hos en släkting som ska trolovas, hon är nog lika gammal som oss, det är väldigt sent att gifta sig när man är 35-40 år här. Hon har något fel på höften och går väldigt annorlunda.
Hon är super vacker och en av de snällaste människor jag har träffat här. Så vi är alla så glada att hon har hittat någon som accepterar henne och älskar henne. Det är hon så värd och hon kommer bli en fantastisk fru och mamma, det är jag helt säker på!

Nej, nu ska jag lägga E i sängen, han har somnat i soffan här bredvid mig, ingen ordning alls på helgerna 😉

Ha en fin fortsatt lördag!!

Ps. Jag kommer att göra ett inlägg bakom lösenord i morgon (eller senare i kväll). Det är ny månad och därmed nytt lösenord. Vill du ha lösenordet så använd kontaktformuläret här på sidan eller skicka dm till mig på Instagram eller liknande.

Kram kram

Följ:

1 kommentar

  1. 19 februari, 2018 / 02:29

    Sv: Rätta mig om jag har fel, men boken livet efter dig, är det den som blev en film? 🙂 Hoppas allt är bra! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X