Det här med SPAM

Alltså jag blir tokig!
Min mail översvämmar med SPAM, blir era mail också det?

Jag har gjort en ny mail adress just för att min vanliga adress fullkomligt överöses med äcklig SPAM…
Önskar att jag bara kunde radera den adressen men jag får ju fortfarande endel viktiga mail till den gamla adressen så jag vågar inte ta bort den helt ännu.
Innan har det varit okej, jag har öppnat den mailen och scrollat igenom snabbt en gång om dagen för att se om det är något mail jag inte borde missa.
Men sen igår ploppar mailen upp som notiser på min mobils låsta skärm med utdrag ur mailen… och det är liksom inte oskyldiga mail utan typ ”Hej min älskling, är du ledig ikväll” min man satt bredvid när ett sånt mail ploppade upp och jag fick lite ont i magen en sekund. Nu hade jag ju fått kanske 100 sånna mail (precis likadana) på en och samma dag + att ingen jag känner här kan prata svenska så det var ju inte svårt att visa honom att det var bara just SPAM, men alltså att man ens ska få sån skit till sin privata mail?

Jag är noga med att inte ge min mail till tveksamma sidor, jag har en extramail för just sidor där jag kan tänka mig att de ger vidare ens mail. Men ÄNDÅ hittar spamen mig…

Får ni också mycket skräppost?
Ni som inte får det, har ni nått som hjälper till att rensa?

Aja… nu över till något annat, jag börjar tröttna på min Layout här på bloggen och funderar på att göra om här igen… jag tycker sidan är lite för ”plottrig” och skulle vilja ha den lite mer ”ren” eller hur man ska förklara… vad tycker ni? Är min sida för ”kladdig”?

Kram kram!!

Följ:

6 Kommentarer

 1. 2 mars, 2018 / 16:07

  Jisses vilka mail jag hade blivit tokig minst sagt. Ännu har jag drabbats sådana men vem vet snart kanske de hittar till mig. Ha en bra dag?

 2. 2 mars, 2018 / 16:27

  Ja jag hade ej kollat min mail på nån vecka nu hade 354 mail i skräpposten

 3. 2 mars, 2018 / 16:43

  Känner igen det där.. så himla drygt!

 4. 2 mars, 2018 / 17:37

  Jag fick mycket sådana mail innan , nu har jag börjat spärra ipnummer och svartlistar alla dessa mail. Nu får jag inte alls så många längre. .

 5. 3 mars, 2018 / 02:24

  Nej inte en massa spam sedan jag fixade min mail till mina sociala medier 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X