En olycka kommer sällan ensam…

… Ja så brukar man ju säga och det stämmer ju rätt så bra med vad som har hänt här de senaste dagarna.

I Torsdags när Okan skulle lägga Emir så ramlade hans mobil ur fickan och ut på klinkersgolvet och glaset sprack i tusen bitar… Kul kul… NOT…
Samma natt (natten till fredag) så åskade det hur mycket som helst, det gick nästan inte att sova pga att det regnade så hårt och mullrade massor.
Runt 5-tiden på morgonen slog blixten ner här bredvid huset, jag tror det i alla fall för det var en så hög smäll och hela sovrummet lös upp.

Vi hade strömavbrott hela förmiddagen och när elen kom tillbaka så fungerade inte våra 2 av våra tv-apparater, ena apple-tv’n är död och kablarna som går till antennen (parabolen) ger igen signal så vi har inga tv-kanaler.
Ena sonens dator startar men stänger av sig lika fort igen, kul kul…

Vår nya fina tv som vi har haft i typ 6 månader, död, stendöd!!!

Ja, man ska dra ur kontakter osv. men vi sov, det var typ det sista jag tänkte på, usch va dum man känner sig nu när allt har pajat pga. man var för trött för att gå upp och dra ur sladdarna.

Vi har hemförsäkring men jag har ingen aning om vad den täcker här, säkert finns det nått undantag för ”naturkatastrofer”.

Hoppas ”våra” olyckor är över  nu i all fall…

Följ:

4 Kommentarer

 1. 21 mars, 2018 / 22:19

  Nä fy vad surt.. Kanske lika bra att göra av med all otur så fort man kan? 😉 Nä men hoppas verkligen att allt löser sig och det blir mer flyt nu i fortsättningen! 🙂

  • Jenny
   Författare
   21 mars, 2018 / 23:24

   Haha ja så ska man kanske tänka ? nya tv’n hämtade Samsung och den gick att laga ?? men det andra är nog bara att skrota ?

 2. 25 mars, 2018 / 14:13

  Hej på dig, tack för din kommentar i min blogg och kollade lite på din blogg och tyckte du hade en fin design och upplägg i den.. Önska dig en fortsatt skön dag..

  Kram Emma..

  • Jenny
   Författare
   2 april, 2018 / 17:34

   Tack så jätte mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X