Hinner ingenting…

Hej vänner,

Gud, känns som jag inte bloggat på evigheter, men jag har inte hunnit.
Konstigt när man är hemma om dagarna men ändå inte hinner göra något.

Mina vardagar ser ut ungefär så här:

Börjar dagen med att skicka barn till skolan klockan 7:40, sen äter jag frukost med Emir. Efter det så städar jag igenom huset och eftersom det är rätt så stort så är jag inte klar innan klockan har hunnit bli runt 11.

Då ska Emir få lunch och sen ska han vila.

Vid 12-tiden kommer Selin hem från skolan och då ska hon få käka och jag brukar hoppa in i duschen medan Emir sover och så gör jag mig i ordning.  När jag precis blivit klar så brukar Emir vakna (runt 12:30-13 tiden).

Vid 14 är det dags för lite mellis och sen städa upp efter det.

Vid 15:00 kommer stora killarna hem från skolan och då som först brukar jag ha tid att sätta mig en stund och bara göra vad jag själv vill (som kolla lite vad som händer på nätet… instagram osv).

Vid 16:30 brukar jag börja med maten och vid 17:30 ca så äter vi sen ska det städas upp efter maten. Emir som äter själv (får inte hjälpa honom längre) äter så hela köket är kladdigt och oftast måste jag dammsuga osv för att det ska bli rent igen. Då har klockan hunnit bli ca 19:00 och jag har runt 1 timme att sitta ner igen.

Vid 20:00 så lägger vi Emir (2 år) och Selin (5 år) och när de har somnat efter ca 1 timme så är det ÄNTLIGEN lite JENNY tid… då jag inte behöver tänka på någon annan än mig själv. Jag verkligen njuter på kvällarna när barnen sover, inte för att jag inte vill vara med mina barn. Men jag är ju med dem i stort sett hela dagarna och jag behöver få vila och koppla bort min hjärna lite.

Nu är klockan 02:15 och alla sover här hemma… men jag sitter kvar uppe, tittar ostört på tv och bloggar. Jag borde sova för 07:00 ska jag upp igen. Men jag vill inte sova ännu, vill inte att kvällen ska ta slut ännu.

Nån mer som känner så?

I söndags var min man ledig och vi åkte in till stan för att lämna sonens dator på lagning (den pajade ju efter åskovädret i förra veckan). Vi sa inte att den slutade fungera efter ovädret, var det fel av oss? De testade den lite fort i butiken och såg att den startar och stänger av sig själv och så sa de att det är ett garanti ärende och ska skicka iväg den. Hoppas att de kan fixa den!

Efter det käkade vi på restaurang och sen åkte vi hem.

Det blev en riktigt mysig dag… ingen stress och barnen var snälla hela dagen.

Nu är klockan 02:40 och jag vill ha med bilder i det här inlägget så jag får publicera det i morgon för nu måste jag sova fast än att jag inte vill, annars blir morgondagen inte alls rolig 😉

*sparar inlägg*

Så nu är jag tillbaka och tänkte skriva klart det här inlägget 🙂

Idag har jag börjat med vårstorstädningen… värmen har ju kommit nu (idag är det 24 grader varmt) och solen lyser in så man ser hur smutsigt det är. Jag började med att storstäda vardagsrummet och sen städade jag och rensade i gardeoben i hallen så alla vinterskor osv. är nu borta 🙂

I morgon siktar jag in mig på köket och vårat sovrum (med garderober).

Brukar ni vårstäda?

Nä, nu ska jag göra sallad, vi grillar idag… mums!!!

Lite blandade bilder från senaste tiden 🙂
Vill ni se dem i större format så klicka bara på dem.

Kram kram

Följ:

2 Kommentarer

 1. 2 april, 2018 / 14:38

  Vårstäd brukar jag inte göra så ofta bormpå lss boende så har dagar o rutiner för varje dag.. hoppas sonens dator går atg laga.. bra blogg du har

  • Jenny
   Författare
   2 april, 2018 / 17:33

   Skönt att slippa vårstädning 😉
   Jag städar varje dag oxå men vid vårstädning så rensar jag i skåp och lådor + plockar undan vinter kläder och skor osv.

   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X