Vår påskhelg och lite pyssel

Min mans systrar har kommit hit. Ena systern pluggar på Universitet och har något lov nu, och hans andra syster bor i Istanbul med sin man och dotter och hon kom hit för att träffa sin syster, föräldrar och oss 😉

Så de senaste dagarna har vi varit mycket hos svärföräldrarna och de har varit här.

Igår var O ledig från jobbet så vi åkte med barnen till en lekpark (lite större än de som ligger här där vi bor) och barnen fick leka av sig lite. Det är så mysigt nu när värmen börjar komma 🙂 Men snart blir det så varmt att man inte kan vara ute mitt på dagen (om man inte ligger vid poolen då så man kan svalka sig).

Några bilder från dagen i parken

Annars så har vi inte hittat på så värst mycket.

Jag håller ju på att göra klart Emir’s rum och här är det svårt att hitta det jag gillar, ja alltså den stilen jag gillar. Det finns säkert i större städer som typ Istanbul osv. men här i vår lilla by finns bara tingel-tangel och ryshpysh, blommor och starka färger, inget för mig.

Så jag tog tag i att göra egna tavlor till Emirs rum, det blev tre stycken (för jag hade bara tre ramar hemma). Blev faktiskt jätte nöjd med dem men nu ska jag bara bestämma VAR i rummet jag ska hänga dem… haha!

Vad tycker du?

Vill göra lite tavlor till andra barnens rum oxå, först och främst Selins rum, några tips på vad man kan göra själv?

 

Följ:

17 Kommentarer

 1. 3 april, 2018 / 00:05

  Oh snygga tavlor ??. Säljer du också?

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 00:49

   Tack ? nä så duktig är jag inte ännu, men kanske i framtiden någon gång då jag tycker att det är jätte roligt att skapa ?

 2. 3 april, 2018 / 00:13

  Super fina tavlor. Mysig påsk med besök av makens familj. Så fin bloggen blivit. Kram Kram från mig.

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 00:48

   Tack så jätte mycket 🙂 det är roligt med besök, men väldigt intensivt ?

 3. 3 april, 2018 / 00:18

  Jättefina tavlor! ?

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 00:48

   Tack ♥️♥️

 4. 3 april, 2018 / 08:33

  Åh vad fina, skulle vilja ha till mina pojkar ?

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 12:10

   Tack, va kul att du gillar dem ♥️

 5. 3 april, 2018 / 10:55

  Vad trevligt med besök 🙂

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 12:09

   Ja mysigt 🙂

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 12:09

   tack så jätte mycket 🙂

  • Jenny
   Författare
   3 april, 2018 / 21:31

   Tack vännen ♥️

 6. 6 april, 2018 / 19:14

  Super häftiga tavlor!

  • Jenny
   Författare
   6 april, 2018 / 23:59

   Tack ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X