Helt sjukt

Alltså i natt hade jag den mest sjuka drömmen.
Jag vaknade av att jag skrattade och jag kunde inte somna om för jag skrattade så mycket…. Svårt att återberätta hela drömmen men ska sammanfatta det viktigaste delarna.

Jag drömde att vi var hemma hos några för oss rätt okända människor, vi hade åkt bil hela dagen och jag var super-mega-kissnödig och eftersom jag inte kan prata med folk här så gick jag ut från rummet vi satt i för att leta reda på en toalett.

Huset var stort och jag gick runt länge och öppnade alla dörrar jag såg, jag blev mer och mer kissnödig och desperat.

Jag hittar sen ett rum där det står en toalett, men dörren var bara halv, alltså från golvet och upp till midjan typ. Men jag var så kissnödig och tänkte att jag får kissa megafort så hinner jag nog innan någon går förbi eller ska gå på toaletten.

Sagt och gjort… in i rummet som förövrigt inte såg ut som ett badrum utan toaletten satt vid en vägg och bredvid hängde massa jackor. längre ut i rummet stod det massor med bord, tänk som en skolmatsal men kanske 5-6 bord bara.

Jag sätter mig för att kissa och helt plötsligt börjar det komma in en massa gubbar, de såg ut som religösa farbröder och väldigt allvarliga. De ser inte mig där jag sitter och kissar och jag försöker sjunka ner och dra jackorna som hänger bredvid framför mig typ.

De går och sätter sig vid de borden som finns i rummet och jag sitter lixom där och kissar utav bara attan och kan inte sluta för jag var så kissnödig och det tar ALDRIG slut… haha…

Tillslut kissar jag klart och tänker att nu springer jag ut ur rummet så ser de kanske inte ens vem jag är…

Så jag hoppar upp från toan och ska dra upp byxorna men får inte upp dem över röven… jag springer ut från rummet samtidigt som jag har rumpan hängandes utanför byxorna och nästan ramlar på vägen ut…

Här vaknar jag av att jag skrattar så mycket att jag nästan gråter… så hemskt men så jäkla roligt!!!

Skulle berätta den här drömmen för min man vid frukosten men det gick inte, jag bara skrattade fram orden och min man fattade ingenting.. haha…
Det låter kanske inte roligt när jag berättar men drömmen känns så verklig fortfarande och jag ser allt framför mig. Så sjukt!!

Har du haft nån sån där konstig, galen dröm som du när du vaknar fortfarande minns så bra att det nästan känns som det har hänt?

❤Glöm inte att vara med i min GIVEAWAY på instagram, sista dagen att delta är idag ❤

 

Följ:

7 Kommentarer

 1. 11 april, 2018 / 16:30

  Hahahaha vilken galen dröm! ?

 2. 11 april, 2018 / 17:24

  Hahhaha vilken jävla dröm?

 3. 11 april, 2018 / 22:16

  Ha ha…helt galen dröm du hade….

 4. 11 april, 2018 / 23:30

  Ha ha vilken tur att det bara var en dröm. Helt galen. Kramis från mig

 5. 12 april, 2018 / 23:19

  Oj vilken dröm haha.

  Svar: Det går bra med den 🙂 Har cirka tre veckor kvar på det vi köpte hem 🙂

 6. 14 april, 2018 / 21:13

  Vilken dröm !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X