Long time…

Oj länge sen jag uppdaterade bloggen.
Det beror på att efter mitt andra inlägg jag gjorde här om sjukdomar så blev vi ALLA sjuka, värst har det varit för min man och för Emir. Emir hade feber i 11 dagar och den var riktigt hög hela tiden. Han fick ju antibiotika av läkarna men det fungerade inte. Även min man fick det och han blev inte heller bättre. Så jag gissar att vi åkte på någon form av influensa för vi var alla helt sänkta.

Det är länge sen vi var så här sjuka!!

Så av förklarliga orsaker så har jag inte haft någon ork att blogga och dessutom har jag inte haft något roligt att blogga om heller. 😉

Men sen i helgen har vi mått bra, vi är fortfarande hostiga och snoriga men det lär väl hänga kvar ett tag.

I fredags var vi och handlade för på lördagen var det bröllop för min mans kusin och jag hade inga kläder att ha på mig. Hon som gifter sig är lite äldre och pga. ett handikapp så har hon inte hittat kärleken förrän nu. Hon är verkligen världens finaste människa så snäll och omtänksam. Hon har något fel på höften tror jag så hon går lite annorlunda och här är folk tyvärr väldigt ytliga och hon har inte hittat någon som accepterar hennes medfödda fel. Men nu äntligen har någon äntligen sett förbi detta och jag är så otroligt glad för hennes skull!!

Från vår fika i fredags 🙂

Bröllopet var precis som alla andra bröllop här 🙂
Hög musik och mycket dans.

Selin testar sin nya klänning till bröllopet, om snurret är godkänt 🙂

När vi skulle gå och handla i lokala butiken en dag så stod där en stor grävmaskin utanför och Emir som är helt galen i fordon blev helt till sig och ännu gladare blev han när han fick komma upp och sitta. Vilken lycka!!!

Sitta i grävmaskinen var verkligen årets höjdpunkt 🙂

Annars är allt tillbaka till det normala igen.
Idag åkte min man iväg och är borta på jobb till på Lördag. Men det ska nog gå bra det med 🙂

Hoppas jag blir mer aktiv nu när vi alla mår bra igen 🙂

Kram kram


Ni missar väl inte min
Twistshake Giveaway


Blogboost Topplista

Följ:

1 kommentar

  1. 8 maj, 2018 / 23:25

    Skönt att ni piggat på er nu. vilken underbar klänning dottern har. Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X