19 år

Idag är det 19 år sedan jag och min man träffades! 
Jag var då 21 år och min man var 20, så vi har nu nästan varit tillsammans lika länge som vi hade levt då, haha, förstår du hur jag menar?

19 år är rätt lång tid när man tänker efter….

Sur på donken

Vi träffades när jag hade mitt första jobb på Mcdonalds, jag stod i kassan och han kom och handlade. Jag var sur och otrevlig och han var nästan irriterande positiv och trevlig. Han bad mig le lite.

Sen kom han och handlade dagen efter igen, och sen följande dag… och när jag slutade jobba så började vi prata med varandra, och tog samma tunnelbana hem och han frågade om han dagen efter fick bjuda mig på middag.

Dagen efter kom han när jag slutade jobba och hade med sig en stor bukett med blommor. Vi åkte till Slussen, åt middag och promenerade längst med vattnet, och sen den dagen var det vi två. 

Redan samma kväll pratade vi framtidsdrömmar som tex. barn. 

Sambo efter 3 månader och gifta efter 6 månader

Efter 3 månader så flyttade han in hos mig i min lilla etta, och efter ytterligare 3 månader så var vi gifta. Alla runt omkring oss sa vi var galna, att vi var unga och att det gick för fort. 
Många trodde nog till och med att det aldrig skulle hålla.

9 månader efter att vi hade gift oss föddes vår första son Mikail (som blir 18 år i december).

Sen har åren rullat på med större lägenhet, radhusköp, fler barn, husköp, jobb byten, utlandsflytt och mycket mer… 

Vi har vuxit upp tillsammans, vi var barn när vi träffades. Det tyckte jag inte då, men det var vi nu när jag ser tillbaka.

Dessa 19 år har inte varit en dans på rosor alla gånger, vi har haft våra motgångar, det kan jag inte sticka under stolen med. Men i slutändan så har vi stått kvar sida vid sida och ännu starkare tillsammans.

Inget förhållande är perfekt, inte vårt heller!
Det finns stunder då jag vill slå en stekpanna i huvet på honom, ta mitt pick och pack och bara dra och aldrig mer se honom.. haha, och jag är rätt säker på att han har sådana stunder han med. 
Men jag tror att det är helt normalt att känna så titt som tätt när irritationen slår till och det känns som man pratar med en vägg 😉

Men efter de stunderna så blir det bättre igen och man förstår inte alls hur man kunde tänka i de banorna. Antar att det som kallas livet… inget är perfekt hela tiden.


The couples that are meant to be, are the ones who go through everything that is meant to tear them apart and come out even stronger.

– Love

Följ:

5 Kommentarer

 1. 3 augusti, 2018 / 21:29

  Hurra for kjærligheten ❤️

 2. 3 augusti, 2018 / 23:05

  Härligt! <3
  För oss är det nästan samma, jag var 19 och han 21, och det var 18 år sen.. Hjälp så tiden springer iväg. Håller med om att man var barn då på den tiden, fast man trodde man var vuxen. Det har sina utmaningar att "växa upp" sådär tillsammans, men klarar man det så tror jag man växer ihop för livet, liksom. 😀
  Frugan E postade nyligen…Miljövänlig i TunisienMy Profile

 3. Elisabet
  5 augusti, 2018 / 22:30

  Grattis till er båda! Trevlig läsning. Känner igen mig i det du skriver, fina stunder men även utmanande tider. Tror ändå att man kommer långt med att ha en sund inställning som inte ger upp, öppenhet en förlåtande inställning till varandra. Vi firar vår 22 åriga bröllops dag nu i augusti.

  • Jenny
   Författare
   7 augusti, 2018 / 21:04

   Åh grattis till er!!! Håller med dig!! ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X