Vanbruun – a girls best friend

//Detta inlägg görs i samarbete med Vanbruun.com/se //

Det är väl så man säger?
Eller var det Diamonds is a girls best friend kanske? Men det är ju ungefär samma sak ?

Vanbruun är en smyckes butik på nätet med bra priser, men ändå med bra kvalitet.  De har även frifrakt!

Mina ringar börjar bli rätt tråkiga, det har jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Har haft samma ring i 19 år och de har tappat form och glans, och så har jag tappat 5 små stenar.
De ser inte alls så där vackra ut som de gjorde i början.

Mina ringar kommer jag alltid ha kvar. De är ju ett minne från då, när han firade och man var så där ”fjärilar i magen-kär”. 
Jag kommer aldrig göra mig av med mina ringar jag fick då, för 19 år sedan.

Men… 

Jag skulle vilja byta ut dem. Mina ”original” ringar kan få ligga i en liten minneslåda och kanske någon gång renoveras och putsas upp. Kanske kommer de få ärvas av nått av mina barn när de är vuxna.

Men jag är redo för att gå vidare, för något nytt och fräscht, något som jag får vara med och välja efter vad jag tycker om nu. För 19 år sedan var min smak helt olik än vad den är nu. 

Jag skulle vilja ha ringar i vittguld den här gången, lite samma stil som jag har nu, men i vittguld och lite annorlunda. En förlovningsring och en vigselring.

Är det inte vackert?
Jag och min man har pratat om att jag ”behöver” nya vigselringar.

Mina funkar ju såklart, men nästa år när vi firar 20 år som gifta, så är det det enda jag önskar mig – En uppgradering av mina ringar. 

Är du gift?
Vad har du för ringar och är du nöjd med ditt val fortfarande?

Ska du gifta dig snart?

Jag rekommenderar er att titta in hos VANBRUUN.
Där har de fantastiska ringar i olika stilar, allt från enkelt och stilrent, till maffigt med massor av bling!!

Hittar du inte en färdig ring på sidan som du faller pladask för (vilket jag tror är omöjligt att inte göra. Jag vill typ ha alla ringar jag sett där) så kan du designa din egen ring! Hur coolt är inte det, att ha en ring som absolut ingen annan har, gjord efter dina önskemål helt och hållet!!

Följ:

2 Kommentarer

 1. 8 augusti, 2018 / 14:48

  Vilka fina ringar! ♥
  Jag har ringar i vitt guld som mannen min köpte, men de blev snabbt för små. Sen fick jag en i guld av svärmor och mammas gamla förlovningsring så de har jag tillsammans ibland, men jag är mest så rädd att tappa/ta sönder så de ligger hemma i smyckesskrinet mest. Känns som om minnesvärdet är viktigare för mig än att ha dem på mig. 🙂

  • Jenny
   Författare
   8 augusti, 2018 / 22:02

   Åh vittguld är ju så fint!!!
   Mina ringar är från Turkiet så de är nog 22 karat gult guld, väldigt gula mao och jag gillar det inte alls. Ska jag ha vanligt guld så vill jag inte ha mer än 18karat.

   Jag borde kanske ha varit mer försiktig med mina ringar jag med, jag tar aldrig av mig mina (undantag: bakar). De ser verkligen ut som de har gått genom både krig och fred… haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X