Badkar från Trygghandel.se

// Detta inlägg görs i samarbete med Trygghandel.se //

Vi bor i ett hus på tre våningar!
Vi har tre badrum + en separat toalett.

Men vet ni vad jag saknar?
ETT BADKAR!!!

När det blir kallt ute så saknar jag badkar något så otroligt mycket!! Jag brukade förut åka hem till min mamma och låna hennes badkar. Det finns ju inget bättre än att tappa upp ett varmt bad med bubblor och kanske någon väldoftande olja, tända ljus och kanske ha något gott att dricka + snacks och en spännande bok.

När man kommer hem efter jobbet efter att ha pulsat i -18 grader och snö och man fryser ända in i benmärgen. Tänk då att lägga sig i det där varma badet och tina upp. Ligga där tills det nästan blir för varmt!

Vi ska snart börja renovera ett av våra tre badrum, här nere på första våningen har vi en liten tvättstuga och badrum med dusch vägg i vägg och planen är att slå ut väggen där emellan och göra det till ett stort badrum istället så det får plats ett badkar där. Helst vill jag ha ett jaccuzzi bad men det är inte ett måste, även om det kan vara skönt att få lite massage på köpet. 

Alla badkar i det här inlägget kommer ifrån Trygghandel.se , de har otroligt många badkar att välja mellan, allt från små till stora, med tassar, eller utan, större badkar för två personer eller badkar med dörr. Ja, det finns till och med badkar med dörr så man slipper klättra i och ur och med en bekväm sittplats så man sitter skönt. Titta här nedan:

Så går du i badkars-tankar precis som vi gör så titta in hos trygghandel.se där de har ett stort utbud OCH dessutom fri frakt på alla badkar, det gäller även på bubbelbadkar!!

Följ:

19 Kommentarer

 1. 28 september, 2018 / 09:11

  Så fina badkar. Jag är så glad över att ha ett badkar hemma.

 2. 28 september, 2018 / 09:13

  Jag har badkar men badar inte så mycket tyvärr. Säger alltid att jag ska göra det men blir inte av. Men det är ju så mysigt!
  Elisa postade nyligen…Fem en fredag v.39: MånadsskifteMy Profile

 3. 28 september, 2018 / 11:53

  Badkar är verkligen bästa vintermyset! Jag har äntligen badkar igen efter några år utan.??

 4. 28 september, 2018 / 15:24

  Vilka fina badkar!? Jag tycker att det är så skönt att bada när jag gör det, men jag kommer mig inte för att bada så ofta. Det blir mest en vända i duschkabinen. Men maken använder badkaret lite oftare som tur är!?

 5. 28 september, 2018 / 15:41

  Så här års badar jag jättemycket i vårt stora badkar. Finns inget skönare än att kliva ner i ett hett bubbelbad. Badkar är ett måste för mig.

 6. 28 september, 2018 / 16:21

  Vi har inte haft badkar på över 11 år, så man har saknat det många ggr. Dock köpte vi oss ett spabad att ha på altanen förra sommaren och det har ju hjälpt mycket 🙂 Vi har varm vatten i den året runt så det är härligt. Så nu saknar man inte att ha badkar på samma sätt som förr 🙂 Nog för att man inte tvättar sig i det vattnet så får man ändå den avkopplande känslan av att kunna bada, ha bubblor och få massage.

 7. 28 september, 2018 / 17:23

  Älskar verkligen tanken av att tappa upp ett bad och bara slappa men när de väl blir av blir jag tyvärr bara rastlös direkt ??

 8. 28 september, 2018 / 18:27

  Jag älskar badkar, så skönt att bada! Vi har precis fått ett stort med lampor och massage, trevligt! Hade jag köpt ett hade det nog blivit ett som stod på tassar med högre bak. Dom med dörr ser så kul ut, men säkert väldigt praktiskt! ??

 9. 28 september, 2018 / 18:55

  Hade aldrig överlevt utan badkar, hahah.

 10. 28 september, 2018 / 19:22

  Jag saknar också badkar på hösten. Jag längtar verkligen tills vi bygger ett till badrum, för då blir det definitivt badkar!

 11. 28 september, 2018 / 19:26

  Vilket snyggt badkar! Vi har badkar hemma men jag badar aldrig. Måste vara en vanesak. Ha en fin fredagsmys! ??

 12. 28 september, 2018 / 19:59

  Något utav det bästa som finns är nog badkar alltså! Speciellt nu när det börjar bli kyligt ute! ?

 13. 28 september, 2018 / 22:12

  What a nice bath! I´d love bathing <3

 14. 28 september, 2018 / 22:59

  Saknar verkligen badkar, mest för badbombernas skull egentligen eftersom det är lite roligt ?

 15. 29 september, 2018 / 00:40

  Ojdå tre stycken badrum det var inte illa pinkat direkt.Förstår att du saknar att ha ett badkarl.Vi inskaffade oss ett duschbadkarl för 2 år sen och det ångrar jag mig inte gör

 16. 4 oktober, 2018 / 02:39

  Jag har ett badkar som jag aldrig badar i, förutom en gång om året eller två ? Min bästis älskar att bada, men jag känner mig för instängd av att bada i badkar. Fast din text får mig att vilja båda oftare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X