Brum brum…

Jag håller ju på att omvandla mitt svenska körkort till ett Turkiskt och det är ju en procedur som tar ett tag att göra klart. Mycket papper och stämplar osv. som ska ordnas. Men jag är glad ändå att det är på gång så jag kan köra bil utan att vara rädd för farbror polisen. 

Igår var vi på sjukhuset och jag tog blodprov för att få ett papper med min blodgrupp på. (antar att det behövs om man är i en olycka så de lätt kan få fram ens blodgrupp?). Och så var vi och tog ett papper där det står att jag är ostraffad. 

Vi får se hur lång tid det tar innan jag har mitt turkiska körkort i handen… jag gissar på ca 3 månader 😉

När min dotter fyllde år (23 augusti) så önskade hon sig mest av allt en L.O.L surprice boll. 


Jag tyckte de är för dyra (85-150 TL) och vägrade köpa en. 
Men så lyckades hon övertala mig ändå tillslut och fick en (dock inte på födelsedagen utan det var nån vecka efter). 

Vi gjorde en youtube film när hon öppnade den och hon tyckte att det var så roligt. Sen åkte min man iväg på jobb och då hade han lovat att köpa två LOL bollar utomlands till henne och det gjorde han. 
Sen gick jag förbi affären en gång och köpte en boll till henne… och sen såg jag en LOL Pets boll i förra veckan så då köpte jag en till henne, och så idag kunde jag inte låta bli och köpte ännu en boll till henne. 
Gahh… jag som INTE skulle köpa sånt skit till henne pga. att hon är så slarvig. Men JAG tycker att de är super roliga, haha… så jag köper dem mkt för min egen skull också. 

Jaja, hon har inte tappat bort de andra hon fick, de står fint på hennes skrivbord och igår när hon hade kompisar hemma så lekte de så fint med dem så det är ju inte pengar kastade helt i sjön ändå 😉

Här kan ni se två av hennes youtube videor, gilla dem gärna och prenumerera. En ny film är snart klar och så ska vi nog filma när hon öppnar den hon fick idag också.

Följ:

9 Kommentarer

 1. 2 oktober, 2018 / 15:28

  Alltså, jag vägrar tro att Selin är på riktigt! Hon är så otroligt söt att jag smäller aaaav! ?
  Är hon till salu?

  • Jenny
   Författare
   3 oktober, 2018 / 16:04

   Men åh söt du är!!!
   Yes hon är till salu för det mesta nu för tiden.. hahaha!!!
   Hennes humör är som en berg o dalbana… 😉

   Puss

 2. 6 oktober, 2018 / 07:58

  Åh vad kul! Lycka till, hoppas det får undan ??

 3. 9 oktober, 2018 / 14:10

  Jeg håber, det går godt! Skal du bruge kørerkort til noget specifikt? eller er det bare at køre rundt på tur med familien eller måske noget arbejdsrelateret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X