Advent och kalendrar?

/// Detta inlägg görs i samarbete med adventskalendern.se ///

Oj, det känns inte som det är dags ännu men det är det ju!!
Vill man få tag i en av de fina kalendrar man suktar efter så får man passa på i tid så de inte tar slut och så blir man utan. 
Det hände mig förra året, va ledsen jag var, det var en kalender fullproppad med hud och smink produkter. Men tyvärr, jag hann inte få den. 

Köper du kalender till dig själv, till din partner, dina barn eller någon annan?

Pyssla ihop en egen kalender?

När barnen var små ville jag göra egna paketkalendrar men det blev för mäktigt att hitta 24 små saker x 3 (innan Emir och Selin kom).  Så jag gav upp innan jag ens hade fått ihop till en paket kalender.

Därför är jag så glad att det finns så många fina och bra kalendrar som passar precis alla. Pixi- kalender till de mindre, Lego till de lite äldre, godis-kalender till den godis älskande, Triss-kalender till den spelglada, smink-kalender till den skönhets intresserade osv osv. Det finns verkligen kalendrar som passar alla!!

Har man svårt att hitta i kalenderdjungeln så finns det en riktigt bra sajt där de har samlat de bästa adventskalendrarna. 

Så många val

Jag kommer att beställa några olika kalendrar till barnen. 
Till Emr och ilyas Bean Boozled kalendrar, Till Selin en rolig Barbie kalender där man får en Barbie och så tror jag att i luckorna får du olika tillbehör till henne som tex. kläder, skor osv.
Till Emir finns massor med roliga kalendrar, tex. Hot Wheels eller Brio kalendern.

Till kärleken

Till Okan, my love, skulle jag vilja ge en Molton Brown kalender, den är fylld med massor med dofter och vårdande produkter! 

Ego kalender

Men vad för kalender vill JAG ha då?
Åh jag vill ha så många!!!
Men den som jag har som nr ett på min önskelista är från Babor, En 24-dagars behandling med aktiva ampuller som återfuktar, bygger upp, fyller ut och ökar hudens fasthet. 
Gud va snygg jag skulle vara på julafton efter den kalendern!!!
Det finns så många bra adventskalender med skönhet’s inriktning.

Andra kalendrar jag hade blivit överlycklig att få öppna under december är alla roliga (och goda) chokladkalendrar, kaffekalendrar, te-kalendrar, OCH Lakritskalender.. wow… mums!!!

Känner du dig också lite vilse i Adventskalender djungeln?
Kolla då in sidan och se vad du hittar som passar dig eller den du vill överraska med en rolig, personlig och genomtänkt kalender!

Följ:
Dela

7 Kommentarer

 1. 17 oktober, 2018 / 14:24

  Adventskalendrarna har förĂ€ndrats en del sedan förr 🙂 Jag skulle absolut inte sĂ€ga nej till en sĂ„n som Ă€r spĂ€ckfylld med smink och hudvĂ„rd, fast vete 17 om jag skulle ha tĂ„lamodet att öppna en om dagen.. 😛

 2. 17 oktober, 2018 / 14:54

  Hade varit himla roligt att fĂ„ nĂ„gon sĂ„dan typ av julkalender i Ă„r 🙂

 3. 17 oktober, 2018 / 17:38

  Jag tror inte jag haft nĂ„gon kalender sedan de dĂ€r chokladkalendrarna nĂ€r man var barn (och en paketkalender som min mamma gjorde varje Ă„r!). Hade kĂ€nts lyxigt med nĂ„gon skönhetskalender… 😀 Å andra sidan fĂ„r man sĂ€kert ocksĂ„ mycket som man inte vill ha/behöver… Ett tips Ă€r ju ocksĂ„ att köpa dessa kalendrar efter julen nĂ€r de reas ut – Ă€ven om det inte Ă€r riktigt samma sak förstĂ„s! 😉

 4. 18 oktober, 2018 / 08:26

  Vad mÄnga bra tips! Jag gav ocksÄ tidigt upp att göra egna nÀr barnasakaran vÀxte ?

  Senaste Ären har vi gett den traditionella chokladkalendern och satsat pÄ lite större och bÀttre adventspaket.
  Varje advent kommer tomtenisse och gömmer paket till barnen. Ibland vars ett och ibland nĂ„got gemensamt â˜ș

  Kram! / Evelina

 5. 19 oktober, 2018 / 12:19

  Finns sÄ mÄnga olika kalendrar idag, just nu har jag inte köpt en enda, jag vill ha rituals kalender faktiskt!
  Sen vill jag ha nĂ„gon kalender hĂ€r pĂ„ mina sociala medier men dĂ„ skulle jag börjat med det för lĂ€nge sen 🙁

 6. 19 oktober, 2018 / 14:21

  Åh jag Ă€r ju inte insatt men det Ă€r sĂ„ mysigt och spĂ€nnande. Vi köpte till de yngsta pĂ„ Ullared (gjort egna innan orkar ej lĂ€ngre). Till mig sjĂ€lv hade jag velat ha en med te och fin fin choklad blandat ??

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Visa mitt senaste blogg inlÀgg i min kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish▌
X