Tillslut gav den upp

Min telefon har hängt med i 2,5 år och har varit en trogen vän genom dessa år. 
Men för några månader sedan så tappade jag den i golvet så glaset sprack. Sedan dess har den inte varit sig själv. Vi bytte glaset men det lät som det knastrade i den, den startade om sig själv då och då och ibland hittade den inte wifi.
Riktigt irriterande när man håller på med något så bara dör den, eller att man måste söka efter wifi hela tiden i inställningarna då den inte hittade wifi automatiskt. 

Ipads på lagning

Så var vi här om dagen och lämnade våra ipads (en ipad 2 och en ipad mini) på lagning. Den ena behövde nytt glas och den andra startade inte, eller den startade så man såg äpplet, sen dog den och startade så man såg äpplet igen osv osv osv. 
När vi var där så frågade min man vad man kan få för min iphone 7+.  Vi beskrev vad den hade för problem. De var ändå villiga att betala rätt så mycket för en så ”gammal” telefon, så då passade vi på att sälja den till dem och köpa en ny telefon till mig 🙂

Det fick bli en Iphone igen

Det blev en iphone X, skulle ju vilja ha nya som kom nu men tyvärr har de inte kommit hit till Turkiet ännu och jag behövde en ny mobil nu + att de var villiga att köpa min gamla telefon trots felen. Så var det ju inget att snacka om. Skulle jag fortsätta ha min telefon så skulle den nog sluta fungera permanent rätt så snart och då hade vi inte fått ett öre för den.

Nu har jag haft min nya telefon i… typ tre dagar, tror jag och jag är väldigt nöjd än så länge!!

Vad har du för telefon?
Vad är bäst vs. sämst med den??

Min nya pärla!

Följ:
Dela

14 Kommentarer

 1. 19 oktober, 2018 / 09:49

  Så trist när telefonen går sönder! Jag bytte telefonen för några veckor sen, tror min också höll knappt 2,5 år kan tycka att det är kort tid i förhållande till inköpspris, men visst man använder den ju jämt…

 2. Amanda
  19 oktober, 2018 / 10:28

  Så tråkigt när de händer med mobiler

 3. Amamda
  19 oktober, 2018 / 10:29

  Trist när de blir så med mobilen

 4. 19 oktober, 2018 / 10:34

  Kul med ny telefon, även om det är trist när ens gamla går sönder.
  Jag har en iPhone 8 och är nöjd. Hade gärna bytt upp mig till senaste modellen men känner att det är allt för dyrt. 🙂
  Elisa postade nyligen…Tapas och vännerMy Profile

 5. 19 oktober, 2018 / 10:45

  Vad jobbigt när mobilen har gått sönder! Jag har nylifen fått en spricka i glaset, det är så irriterande usch..

 6. 19 oktober, 2018 / 11:11

  Så tråkigt att iphone går sönder så lätt.. Jag har också en iphone så du vet nog vad för och nackdelarna är haha! Har du ett extra glas/skydd på skärmen? Det har räddat mitt glas många gånger
  Chanelle postade nyligen…Min bullet journalMy Profile

 7. 19 oktober, 2018 / 11:18

  Så trist när saker man gillar går sönder. Tur i oturen att de köpte din trasiga så du fick dig en ny.
  Jag använder Huawei p20 lite. Älskar den!

 8. 19 oktober, 2018 / 11:34

  Så surt med telefonen. Är ju inte gratis att byta direkt.

 9. 19 oktober, 2018 / 12:04

  Jag köpte nya iPhone XS Max och är grymt nöjd med den. Kameran är fantastisk tycker jag! Det är surt när telefonen går sönder, en märker verkligen hur beroende en är av den.

 10. 19 oktober, 2018 / 13:07

  Jag har en Samsung S8 och kunde inte varit mer nöjd. Tyvärr är apple kända för att medvetet släppa uppdateringar som gör att telefonen slutar funka efter ca 2 år, så att man blir tvingad till att köpa en ny.

 11. 19 oktober, 2018 / 14:32

  Jag är avundsjuk på ditt val av telefon, jag funderar på någon i den serien när det är dags för mig att byta… har hört att kameran i den skall vara bra och jag söker en bra kamera… Just nu har jag en samsung galaxy s7.

 12. 19 oktober, 2018 / 17:30

  Så tråkigt när saker går sönder, speciellt när man inte haft dom så länge. Just nu har jag en samsung s4, som jag fick ta över efter min mamma när min telefon gick sönder… Tänker att den får hänga med så länge som den håller.. Kan säga att det inte blir en samsung när jag köper ny. Hade HTC innan och var riktigt nöjd..
  Therese postade nyligen…Att hitta nya guldkorn i skogenMy Profile

 13. 19 oktober, 2018 / 21:34

  Hua, akta så du inte tappar den, hört att det är svindyrt att byta glas på dom ?

 14. 25 oktober, 2018 / 18:37

  Det är verkligen jätteirreterande med en telefon som inte fungerar som den ska så helt rätt att köpa ny. Topen ju att få rätt mycket även fast det var så många fel. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X