Lyxiga varma golv

/// Detta inlägg görs i samarbete med Thermotech.se ///

Vi har klinkers i nästan hela vårt hus = Iskalla golv.
Nu har vi har lagt ut mattor där vi går som mest, men jag verkligen HATAR när jag vaknar på natten och går in i badrummet och golvet där är iskallt!!
Jag vet inte hur du är, men när jag vaknar på natten så försöker fortsätta att sova trots att jag går upp och kissar.
Men det där iskalla golvet gör mig klarvaken varenda jäkla natt.

Vi har upptäkt att vårt badrum här nere har början till mögel vid kaklet i duschen. 
Badrummet är vårt prio ett att göra om så fort vi bara kan. Huset är ju nybyggt (bara ca 4 år gammalt snart) men det är ju ett fuskbygge utan dess like. Badrummen har de kaklat  direkt på betongen = ingen fuktspärr. Våra badrum hade ALDRIG blivit godkända av svenska besiktningsmän! 

Vi tänkte slå ihop badrum och tvättstuga så vi får ett stort badrum.
Sen ska vi flytta tvättmaskinen till en liten separat toalett istället. 

Så, nu håller jag på att övertala min man att vi måste ha golvvärme i badrummet så jag slipper gå upp på iskalla golv och kissa på natten. Vi har vattenburna element redan så det är ju inte ett så stort projekt att dra in det i golven.

Thermotech är enkelt att installera och tryggt att äga, så funderar du på att installera golvvärme i ditt hem, kolla in deras sida!


Thermotech


Följ:
Dela

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X