Julutmaning dag 12


Dag 12 – Favorit på julbordet

Åh va svårt att välja… det är ju själva kombinationen som gör att det blir så gott. Jag är tex. inget fan av köttbullar eller pinskorv var för sig, men när du lägger det på en tallrik tillsammans med rödbetssallad, ägghalvor, lax osv. så blir det ju FEST i min mun!!

För mig är det inte ett julbord om det inte finns rödbetssallad. Det är bland det godaste jag vet. 
Samma sak med gravad lax och hovmästarsås… SÅ GOTT och det är verkligen jul för mig för det äter jag ALDRIG annars. 

Vörtbröd och julost är ju oxå ett måste!!!

Däremot kan jag gärna vara utan Lutfisk, brunabönor, grönkål, sylta, janssons och en massa annat 😉 

Vårt taniga julbord från förra året ser du nedan… haha.. det är inte så lätt att få ihop allt som vi brukar ha i Sverige men lite blev det i alla fall och i år hoppas jag på ett bättre julbord då sonen får ta med sig massor från Sverige 🙂

Vad är din favorit på julbordet?

Helt okej att låna bilden om du är med i utmaningen 🙂
Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 12 december, 2018 / 18:14

    Gravlax är min absoluta favorit, och så köttbullarna så klart 🙂 fast man måste göra köttbullarna med lök i så att de blir alldeles saftiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X