Julutmaning dag 14

Riktig gran eller plastgran?

När mina äldsta barn var små sa jag att jag ska ha äkta gran när de blir lite äldre. Det är lite mysigare på något sätt att gå ut och välja en gran tillsammans, ta hem den, kämpa med att få den att stå rak, pynta och sen dansa ut granen efter jul. Så gjorde vi när jag var liten.

Så, när barnen blev lite äldre så bestämde jag att nu är det dags satt köpa en riktig gran. Vår nya tradition.

Allt var precis som jag hade tänkt mig… tills man skulle dansa ut granen och den barrade helt galet mycket. Så mycket att när vi väl fått ut den så var den helt naken och barrlös.

Jaja… bara att dammsuga och så var det inget mer med det… Men jag hade barr som fastnade under mina fötter ända fram till Augusti utan att ens överdriva och då är jag en sån person som dammsuger MINST en gång om dagen!!! 

Så efter det har det fått bli plastgran och lika glada är barnen för det 😉

Har du äkta eller plastgran?
Eller kanske ingen gran alls??

Va gärna med i utmaningen
Följ:
Dela

1 kommentar

  1. 17 december, 2018 / 22:33

    Riktig gran såklart. Det ska dofta gran när det är jul. Grandoften är en del av julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X