Julutmaningen dag 15

Den bästa julfilmen

Oj så svårt…  Alltså det som är ett måste på själva julafton är ju Kalles Jul och Sven-Bertil. Men det är kanske inte filmer….

En film som jag ofta ser runt jul är Ensam Hemma (gillar den första mest) men sen tittar jag ofta på typ Ett päron till farsa och andra sånna filmer som visas runt julen. Även fast det är filmer man har sett hundra gånger så är det något med stämningen i de filmerna som gör att man gärna ser de igen.

En annan film jag minns eller det kanske bara är en lite snutt är den med en pojke som flyger iväg med en snögubbe… minns ni den?

Jag var tvungen att se om det fanns nått på youtube… The Snowman heter filmen.
Minns att jag tyckte den var riktigt tråkig som barn… ingen pratar, bara musik och inte så roligt tecknad. Men nu när jag satte på den på youtube så kommer alla minnen upp. Mamma i köket steker köttbullar och man har fin klänning, strumpbyxor och sidenband i håret och väntar på att gästerna ska komma… 

Här kan du se hela ”The Snowman”

Har du någon favorit film runt jul?

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X