En upplevelse

 /// Detta inlägg görs i samarbete med Upplevelse.com ///

Åh, julen närmar sig nu med stormsteg.
Vi är klara med julklappar till våra två yngsta barn, men har tre till att köpa till. Det är så otroligt svårt. Ena killen önskar sig en fotboll och den andra ett par skor och den tredje har inte sagt att han önskar sig något alls. Men hur besvikna tror ni de blir om de ”bara” får just det, haha!

Vissa är det verkligen svårt att köpa till. Kanske för att de har allt redan eller vill de ha något så köper de det själva.

Alla är inte som jag och har en lååååång önskelista 😉

Tex. min mamma hon önskar sig aldrig något och det är så svårt att hitta något bra till henne. Ofta blir det en tidningsprenumeration, trisslotter, bilder på barnen och sånt krafs. Men det hade ju varit roligt om man någon gång kunde överraska henne så där riktigt stort.

Något jag vet att hon inte hade förväntat sig är en upplevelse.

Mordgåta med middag eller Räkfrossa

Det finns så mycket att välja mellan men något min mamma skulle älska (som den en True Crime fantast hon är) är att få gå på Mordgåta med middag där man under en två rätters middag får olika roller och ska lösa en mordgåta.

Något annat hon skulle tycka om är Räkfrossa till havs en tre timmars båttur till havs där man får som det står i rubriken, frossa i räkor!

Till sönerna utan önskelista, Escape room!

Jag tror jag hittat den perfekta upplevelsen till mina tre killar på 18 och snart 15 år gamla!!!

 Escape room, en upplevelse där man väljer ett rum i stockholm kan man välja mellan: The cell, Mission undercover, The collector, Crazy grandma, Valhalla. Alla rum har egna historier och det väntar äventyr, mysterier och pussel som måste lösas för att komma ut.

Detta hade ju varit super kul att testa på, kanske hela familjen tillsammans!

Alla upplevelser jag har länkat ovan kommer ifrån Upplevelse.com

Följ:
Dela

7 Kommentarer

 1. 17 december, 2018 / 09:26

  En upplevelse är en super klapp till folk som har allt tycker jag, det blir något man alltid minns.

 2. 17 december, 2018 / 09:54

  Jag är säker på att din mamma kommer bli glad över att få en upplevelse i julklapp. Tror även att din grabbar kommer bli glad om även dom får en upplevelse.

 3. 17 december, 2018 / 11:37

  Upplevelser är så himla bra presenter/julklappar. Det ger verkligen minnen för livet som man alltid bär med sig till skillnad från t.ex ett klädesplagg eller en handduk! Så långt jag kan så brukar det vara mitt förstahandsval både att ge och att få.

 4. 17 december, 2018 / 11:40

  Ja det är så sjukt svårt att hitta något till de som inte önskar sig någonting.
  Escape room skulle jag vilja testa, verkar så kul! Jag tror det kan vara en bra familjeaktivitet. 🙂

 5. 17 december, 2018 / 12:22

  Jag älskar såna här saker! Perfekt till de som aldrig önskar sig något så som min mamma ?

 6. 17 december, 2018 / 16:53

  Tycker detta vsr riktigt brs tips. Sjult hur fort tiden går och att det snart är julafton

 7. 18 december, 2018 / 02:29

  Upplevelser, finns det ens något bättre, ett minne för livet och avsett vem den gåvan kommer från så tror jag att man alltid är tacksam då den personens namn poppar upp i tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X