Tror ni på något övernaturligt?

Alltså sista tiden har det hänt lite konstiga saker. Jag tolkar det som att jag kanske har en skyddsängel som vill säga mig något eller skydda mig från något som kommer att hända. De jag har pratat med detta om säger att jag är galen.
Är jag galen?
Hur hade ni upplevt detta?

Jag skrev i oktober att jag håller på att omvandla mitt svenska körkort så jag får köra med det här.
Vi skickade in papper och i måndags så kom svaret från sverige att mitt körkort är äkta och okej att översätta.
För att få körkortet översatt måste jag lämna in lite olika papper som hälsodeklaration (om min syn och att jag inte har några allvarliga sjukdomar som epilepsi) blodgruppering och så måste jag översätta mitt svenska betyg.

Vi skickade in mitt betyg för översättning i Oktober och fick tillbaka det rätt så fort efter och jag la de översatta papperna i en blå mapp och la på ett ställe där jag har mina viktiga papper och där har de legat sen jag fick dem med posten.

Så kom i måndags svar att det är klart att jag ska komma och lämna in övriga papper. Så jag samlar i hop allt jag ska ha med mig och då är den blå mappen med mina betyg BORTA… jag har letat från golv till tak i hela huset, de är verkligen helt borta. Jag har gått igenom alla skåp, dragit ut allt och lagt tillbaka och ändå hittar jag inte denna mappen någonstans.

Allt annat hade jag… fotografier, hälsodeklaration osv osv. Så vi fick maila om att få mina betyg översatta igen och de var inga problem. De skickades med express.

Idag kom dem på morgonen och vi skulle åka in och fixa det sista så jag får mitt körkort. Tror ni inte att mina fotografier är borta… helt BORTA… Alla papper låg på en skänk vi har i vardagsrummet och där låg även mina foton.

Där den lila blå grejen ligger låg alla papper + fotografier

Jag har letat hela förmiddagen och hittar dem ingenstans. Tillslut öppnar jag skänken och då ligger fotografierna i en kaffekanna under locket!!!

(ignorera de fula serviserna, det är svärmor som köpt)

Här blir jag nästan lite rädd… vad är det som händer? Hur och varför ligger mina fotografier där? Vem har lagt dem där?

Jag börjar analysera om det kan vara en skyddsängel som inte vill att jag ska göra körkort, att det är en varning att jag kommer vara med i en olycka. Löjligt, eller hur?Men så åker vi i alla fall iväg till kontoret där vi nu ska lämna in mina sista papper. Vi är där i god tid (här stänger allt för lunch klockan 12:00 och öppnar igen vid 13:00)

När det är vår tur är klockan 11:30, då vill inte datorn ta emot mitt personnummer. Sen när de äntligen får in mina uppgifter i datorn så har vi betalat 9 lira för lite och då är klockan 11:55 när det upptäcks. Min man springer ner för att betala dessa 9 lira och när han kommer tillbaka är klockan 1 minut över 12 och det är försent att göra mitt körkort.

Det känns verkligen som det är något som inte vill att jag ska få mitt körkort.

Vi ska åka tillbaka igen nu i eftermiddag, vi får se om det blir klart då eller om vad som ska gå emot oss denna gången.

Vad skulle du tänka om allt detta hände dig?

Följ:
Dela

10 Kommentarer

 1. 21 december, 2018 / 22:30

  Men vad konstigt! Verkar verkligen som att du inte ska ha körkortet! Det är inte din man eller barn som busade med korten på bänken? Det är ju jätteobehagligt annars att det låg i kannan!!!

  Min faster skulle gå över vägen en gång men kände en hand på sin axel så hon kolla bak och då kom en bil i fullfart. Det var ingen där och Hade hon gått över hade hon blivit påkörd!
  Jag tror på andar?

 2. 21 december, 2018 / 22:39

  Låter lite läskigt. Känns som om det är för mycket saker. Speciellt kortet i kannan.

 3. 21 december, 2018 / 22:47

  Oj spännande, men läskigt. Onekligen många tecken på att körkortet inte ska bli gjort. Jag hade definitivt tänkt till om jag skulle ha gjort det, haha. Hade även klurat hur länge som helst på någon logisk förklaring. Ingen i familjen som gömt allt till exempel?

 4. 21 december, 2018 / 22:53

  Galen? Nu vet jag ju inte vad som hänt eller vad, mer exakt, som får dig att känna som du gör. Jag tror däremot stenhårt på att det du känner i din mage stämmer.
  Låt ingen annan säga till dig vad du ska tro,eller känna. Det är ju trots allt Dig det handlar om och ditt liv. Tror du på skyddsänglar, så gör du det och då är de verkliga för dig och det är också det enda som räknas!

 5. 21 december, 2018 / 23:24

  Du kan mycket väl ha en skyddsängel, sätt dig ner, blunda och känn efter, märker du något, tänker du något, känner du något?
  Det skulle kunna hjälpa.
  Min mamma krånglar med teknik utrustning när hon inte är nöjd. Tv stängs av, internet slutar funka och bilar startar inte (när de kommer till verkstan hittar de inget fel på den).
  Så garanterat kan du ha påhälsning av någon ❤
  Sandra postade nyligen…Jag är inte rädd för att dö!My Profile

 6. 21 december, 2018 / 23:52

  Det är så störigt när man vet vart man lägger sakerna så har sakerna fått fötter och flyttat på sig ? de kan inte vara barnen som har gömt papperna? Jag tror ju på de övernaturliga, har vart med om väldigt konstiga saker. En sak som hände i höstast när jag och Loui gick ner för trappan i trapphuset, så ser jag att porten är öppen. När vi kommer längre ner i trappan så ser jag att protdörren stängs. Det var ingen som var i trapphuset när vi gick ner för trapporna. Hur lustigt är inte de? Hoppas att ni kunde fixa körkortet i eftermiddags 🙂

 7. 22 december, 2018 / 00:06

  jag har svårt at ttro på övernaturligt, men en skyddsängel hoppas man ju på
  Mirre postade nyligen…En mäktig julkonsertMy Profile

 8. 22 december, 2018 / 01:01

  Gud vad obehagligt skulle nog tolkat det som om någon försöker stoppa mig för att göra om mitt bättre.Förstår helt och hållet att du måste vara orolig ang allt.Berätta gärna om det fungerade att göra körkortet senare på eftermiddagen

 9. 22 december, 2018 / 02:29

  jag tycker inte alls du är knäpp utan jag kan säg att såna här saker att saker och ting försvinner händer mig. Hänt mig flera gånger att saker försvinner eller ligger på ställen jag inte har lagt dom på, Jag tror att det är någon som försöker skydda dig mot något. Bara att skriva till mig på facebook om du vill prata, har varit med om övernaturliga saker och känner även av energier. Kram fina <3

 10. 22 december, 2018 / 06:03

  Oj, ja, det låter onekligen som att någon är väldigt övertygad om att du verkligen inte ska ha ett körkort där ? Hur kan det komma sig att dom även vill ha betyg? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X