Julutmaningen

Oh, jag har inte haft tid att uppdatera utmaningen… Emir fyllde ju 3 år i går och vi firade julafton då med.
I lördags åkte vi för att fixa de sista julklapparna + födelsedagspresenterna.

Emir är ju liten och han förstår inte riktigt att födelsedag och jul är två olika saker. Så det kändes okej att göra så här i år. Vi firade jul på dagen sen firade vi hans födelsedag på kvällen med tårta och några fler paket.

Han fick en sopbil i julklapp och det hade räckt till honom för när han hade öppnat det paketet så struntade han i att öppna fler, jag fick öppna resten… haha.

Men här kommer sista dagarna av utmaningen. Kommer ett inlägg om jul och ett om födelsedagen sen (det brukar bli mer nostaliginlägg med förlossningsberättelse och bebisbilder.. haha).

Julutmaningen dag 22 – Visa bilder från en tidigare julafton

Från lite blandade år…

Julutmaningen dag 23 – Hur ser julen ut hos er

Julen börjar med att barnen får varsitt paket på morgonen. Ofta ett spel eller något annat som kan sysselsätta dem under förmiddagen.
Sen äter vi julbord vid 14:00 och vid 15 börjar Kalle.
När kalle är slut kommer tomten med paket. Sen blir det ”fri lek” resten av kvällen vilket brukar vara lek med leksaker, spela spel, äta mat och godis, titta på tv osv.

Julutmaningen dag 24 – Hur blev din jul

MVår jul blev bra, inte som vanligt men ändå bra 🙂
Ena stora sonen hade fotboll nästan hela dagen (han spelar i två lag så det är mkt träning) och andra sonen var och jobbade hos en kompis pappa. (frivilligt). Men det blev ett försök till julbord och tomten kom.
Tyvärr såg vi i sista sekunden att tomte kläderna vi hade beställt saknade luva så min man tog på en HM påse på huvet… hahaha… Och byxorna hade inga resor i midjan så de kasade ner hela tiden… Tomten såg ut som han haft 16 svåra år på gatan… Men de små 6 år och 3 år var så glada att de inte såg hur tomten såg ut… haha!!!


Tack alla ni som var med i utmaningen, det har varit jätte roligt att få följa er hela vägen fram till jul!!

GOD JUL

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X