Datorhaveri

Ja, som man kan utläsa av rubriken så verkar min dator ha gett upp.

Jag har en MacBook Pro och den är kanske 7 år gammal och har fungerat felfritt hela tiden.

Bara för någon vecka sen sa jag till O, tänk min dator fungerar fortfarande (barnens datorer slutar fungera efter bara nått år, PC) så enligt mig är Mac så mycket bättre!!

Men så klart, precis som alltid när man säger något så slutade min dator fungera. I början frös skärmen, startade jag om så fungerade den igen. Men nu fryser den innan jag kommer in i den 🙁 har försökt återställa men det går inte heller för den fastnar.

Så, nu bloggar jag från WordPress appen på min mobil.

Det är jätte länge sen som jag använde appen och har inte gjort det med på det här temat. Så säg gärna till om något ser konstigt ut 🙂

Så nu vet ni varför det varit lite bloggtorka här.

Kommer upp ett inlägg om vår jul, nyår och E’s 3 års dag snart med. 🙂

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. 4 januari, 2019 / 17:37

  Varför är det alltid så att saker går sönder när man väl tänker att man är glad på att de fungerar? Som om någon vill straffa en. Samma sak är det när man står på lugnet och säger ”Vad lugnt det är” då bryter minsann helvetet löst fullständigt… Hoppas att det löser sig för dig illa kvickt! För övrigt så ser inläggen inte galna ut!

  • Jenny
   Författare
   4 januari, 2019 / 19:12

   Men är det inte alltid så. Samma sak när man säger att man inte har varit sjuk på länge. Visst fan blir man sjuk nästa dag då? Haha…

 2. Johan
  5 januari, 2019 / 01:27

  Typiskt.. Men antagligen är det något enklare fel som fixas med en service. Vad det gäller Mac VS PC så är det nog en smaksak. Även om en riktigt vass PC kostar mer än en Mac. Jag har haft min PC i över 10 år och har nog aldrig haft problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X