Mina favoriter på tv

Åh det är så mycket bra på svensk tv nu.
Säkert tycker ni som bor i sve inte alls samma sak, haha.. men det är så mycket som jag vill följa.
Tex. Sveriges Mästerkock, Dessertmästarna, Brottsjournalen osv och fler program börjar nu i Januari.

Så frågan är ska man använda VPN eller IP-tv för att kunna följa svensk tv.

VPN är bra för det gör att svenska webbsidor tror att man är i Sverige så kan man se på svenska program som man annars inte kan se utanför landet. Då kan man använda sig av play kanalerna och se när man själv vill.

IP-tv är tv genom internet, för ca 150 kr i månaden kan man se på över 10.000 kanaler från hela världen och då även svensk tv. Man ser tv precis som att man var i Sverige och måste passa tider för att inte missa program osv.

Vad följer du på tv just nu?
Vill ha tips så jag inte missa något bra program 🙂


Följ:
Share:

29 Comments

 1. Profilbild
  Evelina
  16 januari, 2019 / 17:43

  Älskar verkligen dessärmästarna är så kul att se hur duktiga dom är på att fixa. Man blir ju så sugen på att baka allt dom gör

  • Profilbild
   Jenny
   Författare
   16 januari, 2019 / 18:30

   Men visst är det så!! Haha.. man blir så inspirerad!!

 2. Profilbild 16 januari, 2019 / 17:54

  Haha vet du, jag har inte tittat på någon vanlig kanal sen Lucia och innan dess så var nog sista gången i somras. Jag har fastnat helt i Netflix- och HBO-träsket.

 3. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:02

  Ååh är så dålig på att följa tv program, men tycker att wahlgrens värld är roligt, vilket börjar imorgon <3

  • Profilbild
   Jenny
   Författare
   16 januari, 2019 / 18:04

   Åh, tack för tipset!
   Jag älskar wahlgrens värld!!! Måste kolla på det med 🙂

 4. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:15

  Hm vet inte om jag håller med dig , haha. Bor också utomlands men tycker att varje gång jag ska kolla på svensk tv så är det Hela Sverige Bakar, eller nåt annat Bakar. Tror att streamign har påverkat tv rätt mycket

  • Profilbild
   Jenny
   Författare
   16 januari, 2019 / 18:29

   Haha jag älskar hela Sverige bakar och alla andra sånna program!!!

 5. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:43

  Vill bara flika in att VPN inte alltid är lagligt, så att du vet det 🙂 Jag tittar faktiskt inte alls på TV och har inte gjort på flera år, så vår TV används bara till netflix och spel 🙂

 6. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:46

  Svensk tv har jag aldrig varit förtjust i. Vet inte varför.

 7. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:51

  Jag gillar ju mest att kolla när jag själv vill och slippa slava vid tv:n. Jag kollar Farmen just nu.

 8. Profilbild 16 januari, 2019 / 18:53

  Jag har verkligen kommit av mig när det gäller tv-serier och tv-tittande överhuvudtaget. Jag tänker ofta när jag ser trailers att det finns program som jag skulle vilja se, men det blir oftast att jag fastnar framför datorn och bloggar istället.

 9. Profilbild 16 januari, 2019 / 19:28

  Följer sällan saker på TV nu för tiden, missar bara ändå haha så kör netflix och liknande sidor.

 10. Profilbild 16 januari, 2019 / 19:39

  Vi har inga tv kanaler utan vi använder oss utav netflix och viaplay. Tror vi hade tv senast för 3 årssedan typ

 11. Profilbild 16 januari, 2019 / 19:41

  Jag följer faktiskt inget på tv ? jag ser mest på Netflix. Det som jag ser dagligen är Bolibompa med sonen ? men ibland brukar jag se på halv åtta hos mig, mandelmansgård, svenska Hollywood fruar. När jag har riktigt tråkigt ser jag på lyxfällan ?

 12. Profilbild 16 januari, 2019 / 19:49

  Jag är skitkass på att följa serier, tittar hellre via apparna, men outlander är bra, vet dock inte om den går på tv eller bara viaplay.

 13. Profilbild 16 januari, 2019 / 20:13

  Jag hade valt VPN isåfall, låter som att det skulle passa mig bäst. Jag tittar inte så mycket på tv faktiskt, är det något avsnitt jag vill se är det oftast via playkanalerna jag ser. Just nu följer jag Handbolls-vm på utsatt tid dock =)

 14. Profilbild 16 januari, 2019 / 21:21

  Förstår att du är sugen på att se svenska program 🙂 Matprogram är riktigt bra 🙂 Du missade väl inte Bonde söker fru? 😉 VPN lät riktigt bra och det har jag aldrig hört talas om innan 🙂 Jag kollar mest på Netflix om jag kollar på nåt 🙂

 15. Profilbild 16 januari, 2019 / 22:07

  Mästerkocken kikade jag på första säsongerna, men sedan har det inte blvit av, men Mannerström är ju cool
  Marie postade nyligen…Porträttfoto jobbetMy Profile

 16. Profilbild 16 januari, 2019 / 22:28

  Svensk TV är den bäst!! Jag gillar verkligen Wahlgrens värld

 17. Profilbild 16 januari, 2019 / 22:45

  Hm, jag följer faktiskt ingenting särskilt på svensk tv just nu! Jag följer Vanderpump Rules som går just nu, men det går ju enbart i USA så det får jag streama. På svensk tv är det rätt dött för mig för närvarande. Mästerkocken brukar vi följa så lär väl se på det från och till dock 🙂

 18. Profilbild 16 januari, 2019 / 22:46

  Jag kollar aldrig på tv så har faktiskt dålig koll på vad som går! Men så smidigt att du kan följa de program som du vill på de visen! Vet att mina utländska kompisar gör samma sak här i Sverige, kollar alltid på Iranska dokusåpor haha?

 19. Profilbild 17 januari, 2019 / 00:48

  Jadu jag är inte så mycket för svenska program, men några jag följer är det okända, Mandelmans gård. Kollar även tillochfrån på Arga snickaren. 🙂 kram <3

 20. Profilbild 17 januari, 2019 / 00:58

  Tittar nästan bara på tv på jobbet 🙂 Jobbar på ett boende och då de som bor där tittar på tv brukar personalen vara närvarande 🙂

 21. Profilbild 17 januari, 2019 / 11:16

  Jag är sämst på att titta på tv, och netflix. Hinner inte så mkt sånt i veckorna o på helgerna vill jag göra annat. Men mästerkock blir det ibland och biggest loser när det går.

 22. Profilbild 17 januari, 2019 / 18:26

  Njae… Jag är nog mer för amerikansk tv måste jag erkänna. Gordon Ramseys program bland annat. 🙂 Svensk tv är inte riktigt så bra för mig som hörselskadad, bättre då med program som har text. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X