Solhem, dansk kvalitet

/// Detta inlägg görs i samarbete med Solhem Inredning ///

Förvaring, förvaring, förvaring….

Det värsta jag vet är grejer som ligger framme och ”skräpar”. Jag vill ha rena ytor utan plotterSå då är förvaring och hyllor guld så man kan få undan sakerna.
Vet inte om du har hittat Solhem Inredning.

Solhem är en möbelbutik med massor av snygga möbler. De har allt från hyllor till soffor och till och med snygga barnmöbler!

Jag älskar stilen på möblerna som är Dansk design och nordisk/Skandinavisk stil. Enkelt, rent och snyggt, precis som jag vill ha det!

Jag behöver verkligen mer förvaring och mer hyllor, både vägghyllor och andra hyllor i faktiskt ALLA rum!!
Vi har nästan bara köpt det viktigaste möblerna man ska ha i ett hus. Men våra väggar är fortfarande tomma och tråkiga.

Vi har inte ens en hatthylla ännu!!

Den här skulle passa så snyggt i vår hall!!

Jag behöver även ett typ avlastningsbord i hallen, där man kan lägga nycklar, ha en korg med halsdukar och vantar osv. Den här hyllan hade varit perfa med en spegel över!!

Kolla hur snyggt!
Detta hade varit perfekt hemma hos oss!!!

Även barnen behöver mer förvaring i sina rum. Deras saker ligger ju överallt och man blir galen för det spelar ingen roll hur mycket man än städar undan för har man ingenstans att lägga grejerna så ser det liksom ändå inte städat ut.
Jag gillar att kunna sortera leksaker efter tex färg (lego) eller efter vad det är för saker. Så en hylla med många fack där man kan ha korgar/backar är något jag är ute efter i både yngsta sonens och dotterns rum.

Den här hyllan är ju så snygg och riktigt praktisk.

Och den här vägghyllan där man kan ha böcker och kanske sådant som är lite ömtåligt osv.

Det finns verkligen massor med snygga hyllor både för förvaring och bara för att det ska vara snyggt på Solhem Inredning.

Följ:

20 Kommentarer

 1. 29 januari, 2019 / 11:35

  Inredning är roligt. Jag vill inte heller ha en massa onödigt ligga framme. Hyllor på väggarna är något som jag själv ska sätta upp.

 2. 29 januari, 2019 / 12:45

  Förvaring kan man aldrig få för mycket av!? Jag är som du och vill ha rena ytor. Men tyvärr tenderar ytorna att svämma över…? Det verkar vara bra förvaringar som Solhem har!

  Ha en härlig dag!
  Kram!❤️

 3. 29 januari, 2019 / 13:18

  Det svarta bordet var sjukt snyggt, vi letar efter ett typ TV-bord där vi får plats med alla konsoler men tror inte att det bordet klarar vikten av TVn dock :/ kul att du hittat så mycket du gillar 🙂

 4. Pärla
  29 januari, 2019 / 14:24

  De verkar ha mycket bra saker, jag gillar också förvaring och den svarta var super fin.

 5. 29 januari, 2019 / 17:38

  Va fint av dej att tipsa om denna möbelaffären såg verkligen ut att ha fina saker . Dock får det inte plats med så mkt mer i mitt hem men önskar jag hade större lägenhet så man kan inreda mer ?

 6. 29 januari, 2019 / 17:40

  Oj då ska du inte få komma hem till mig, här är alltid massor med grejer överallt. SNYGGT det du hittat!!

 7. 29 januari, 2019 / 17:55

  Åh I hear ya sistah! Jag älskar när det är rent men tycker aldrig att man får plats med grejerna någonstans. Ska in och kika på vad Solhem är för något 🙂

 8. 29 januari, 2019 / 18:13

  Ja de har så himla
  Mkt fint. Jag är svag för dansk design. <3

 9. 29 januari, 2019 / 19:13

  Så mycket snyggt! Den svarta hyllan gillade jag verkligen. Kan mycket väl tänka mig någonting sådant när jag hittat en ny lägenhet 🙂

 10. 29 januari, 2019 / 19:27

  Vi danskar är så himla duktiga på det här med inredning, och det är fantastiskt kul! Mitt hjärta klappar lite extra för danska designers. ÄLSKAR verkligen avlastningsbordet! Det är så skönt att ha avlastning i hallen, tror inte jag skulle överleva utan mina lådor jag slänger ner nycklar och annat i när jag kommer hem.

 11. 29 januari, 2019 / 20:01

  Förvaring behövs alltid och det kan man verkligen inte få för mycket av 🙂 Tyvärr har jag för litet så får inte plats med sån förvaring som jag skulle behöva 😛 Det var fina saker 🙂

 12. 29 januari, 2019 / 21:00

  Så himla mycket fint!!! Hatthyllan var ju så fin, såg någon som sa att man kunde ha en hatthylla för att hänga kläder på i sovrummet ist för att slänga dem på golvet, skulle ju behöva det. Kram <3

 13. Känner igen mig, tycker också om förvaring men just nu känns det som jag inte har någon riktigt bra. I alla fall inte för skor, har en hatthylla man fick när vi flyttade hit men gillar den inte. Dessutom ramlar kläderna ner från den *haha*. Kanske borde spana in denna sida tänker jag i samband med att jag läser 😉

 14. 29 januari, 2019 / 22:23

  De har så mycket fint, gillar.verkligen deras inredning. Skulle verkligen behöva ett avlastningsbord i hallen, det var snyggt om det finns o vitt perfekt med massa förvari g

 15. 29 januari, 2019 / 22:24

  men åh den avlastningsbordet i hallen var så snyggt!

 16. 29 januari, 2019 / 22:24

  Jag älskar också förvaring! Jättefina förslag du visar, gillar speciellt bild 2 och 3! 😀

 17. 29 januari, 2019 / 22:57

  Åh, jag håller med! Rent och snyggt ska det vara! Vilka fina saker du hittat ? Jag har aldrig höra talas om företaget förut men ska ta mig en titt nu ?

 18. 30 januari, 2019 / 00:52

  Jag har aldrig hört talas om Solhem men de gör verkligen snygga förvaringsmöbler. Den vita med stora fack för lådor vill jag gärna ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X