Snygga sängar

/// Detta inlägg görs i samarbete med Nordiskarum.se ///

Min man överraskade mig för ca 1 år sedan med en ny säng.
Den gamla vi hade var för liten (bara 140 cm) och hård som en parkbänk!
Så en ny säng var verkligen högst upp på min önskelista.

Tyvärr har jag och min man inte alls samma smak när det kommer till inredning. Ska jag vara ärlig så har han inte alls bra smak och han har ofta velat överraska mig med möbler eller annat man har hemma och jag har mest blivit besviken då det inte har varit något som passar i vårt hem och så är jag fast med den saken.

Som då här han köpte en ny säng. Han sa till mig i flera veckor att han hade en överrasking, att jag kommer bli så glad osv. Så en dag kommer överrasknignen hemkörd och monterad och jag vill bara gråta!! Denna sänggavel var inte alls en som jag hade valt. Men eftersom den var beställd och detta företag gör sänggavel efter beställning så kan man inte lämna den tillbaka.

Här ser ni lite av vår säng nu… den är typ naturvit och i läder… den är svängd där uppe och det gillar jag inte alls Jag vill ha en i tyg och som är rak och stilren inte alls som denna.

De nya madrasserna är gudomliga!!! Jag sover som en prinsessa!! Men den här sänggaveln stör jag mig på VARJE DAG!!!

Så… jag letar efter en ny sänggavel och jag tror jag har hittat vad jag letar efter!!
Jag vill ha något som är ljusgrått! Kolla på dessa så fina!

Dessa kommer från Nordisarum som är en butik på nätet. De har fri frakt OCH fri retur!!!

Och bäst av allt, mycket finns på lager redan så man får sina varor på ca 2-8 dagar!! Hur fantastiskt!! Det värsta jag vet är att gå och vänta på något man har beställt 🙂

Följ:

16 Kommentarer

 1. 31 januari, 2019 / 14:05

  Hahaha så typiskt att det blev fel design och att du stör dig på det nu varje dag ? Jag har faktiskt en sänggavel som liknar de du har hittat på nätet, är själv supernöjd! Den är dessutom i ett material som gör att vår katt inte kan förstöra det med sina klor

 2. 31 januari, 2019 / 14:09

  Vad tråkigt det är man blir besviken på något som partnern tror att man ska bli glad över. Av de här två gavlarna så gillar jag den nedre bäst.

 3. 31 januari, 2019 / 14:14

  ’Inte lätt att komma överens om inredningen hemma. Vi har inte riktigt samma smak här heller, men försöker samsas så gott det går.

 4. 31 januari, 2019 / 14:44

  Min karl är liladan han. Så jäkla taskig smak att jag nästan kräks?

 5. 31 januari, 2019 / 16:21

  Hahaha, och jag som tänkte ”Åh, vilken fin!” om sänggaveln på bilden 😉 Känner dock igen det där med att ha olika smak. Jag hade ett ex som gärna köpte kläder till mig… Det kunde bli lite sådär. Haha!
  Anna postade nyligen…Hej då, JanuariMy Profile

 6. 31 januari, 2019 / 17:23

  Förstår verkligen känslan att det inte känns bra när man börjat störa sig på något. Men det lilla jag ser av er nuvarande gavel måste jag säga att jag gillar den 🙂 med det sagt är de du tittat på oxå fantastiskt fina. Viktigt är ju att ni båda gillar vad ni ser när ni kommer in i rummet 😀

 7. 31 januari, 2019 / 17:49

  Tråkigt att du inte gillade sänggaveln. Det är ju lite svårt när man inte har samma stil på inredning.fet finns faktiskt så mycket fina sänggavlar. Den ljusgrå är ju hur fin som helst ?

 8. 31 januari, 2019 / 20:17

  Känner igen mig i det du säger om era olika smaker i inredning, här är det samma sak! ? tur nog så har jag fått över sambon på min sida och nu är det jag som bestämmer över inredningen och han hänger bara med ?

 9. 31 januari, 2019 / 22:37

  Så himla fina! Den första är min favorit, en riktig klassiker om du frågar mig 🙂 Kram

 10. 1 februari, 2019 / 00:11

  De har riktigt snygga sänggavlar, vår gavel gjorde typ hela sovrummet så jag förstår dig precis. Nu ser er fin ut av det jag kan se men håller med dig en rak är snyggast.

 11. 1 februari, 2019 / 00:36

  Vad tråkigt att ni inte har samma smak så du blir besviken när han överraskar dig :/ Najs att madrassen i alla fall var bra 🙂

 12. 1 februari, 2019 / 03:11

  En sån grå sänggavel skulle jag med vilja ha . Ha tänkt o spara till det . Men va tråkigt att ni har olika smak av inredning ni får helt enkelt kanske kompromissa ?

 13. 7 februari, 2019 / 19:45

  Vilka fina sänggavel. Fy jag hade slängt ut den på en gång om min man överraskade mig med något sådant. Han köpte en dammsugare, men den fich han skicks tillbaka för jag ville ha en dyrare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X