Hemma kontor, kanske?

/// Detta inlägg görs i samarbete med BBS möbler ///

Jag har länge funderat på att inreda ett rum här hemma till ett hemmakontor där man kan samla allt viktigt och sitta när man har saker att fixa och inte vill bli störd och man vill sitta bra och ha allt inom räckhåll osv.

Som det är nu får jag leta efter pärmen med papper på ena sidan av huset och sen har jag skrivaren i en garderob i hallen osv osv. Att skriva ut något är jobbigt och gör att man skjuter fram sånt som man egentligen behöver göra.

Så, lösningen skulle ju vara ett litet hemmakontor!!

Jag hittade en sida på nätet som heter BBS möbler och de säljer bra begagnade kontorsmöbler!!
De har 2000 kvm med begagnade kontorsmöbler i Solna (stockholm).

Ofta blir inte kontorsmöbler slitna så varför inte köpa det begagnat?
Det är ju bra både för miljön OCH för plånboken 🙂

När jag var på sidan så såg jag dessa klädskåp, hur häftigt att ha sånna i barnens rum, eller i hallen… alla får ett skåp var och sen spraymåla om dem till vita eller svarta, coolt!!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X