Kreditkort på resan

/// Detta inlägg görs i samarbete med kortio ///

Jag vet inte hur du är när du åker på semester men jag är alltid nojig över att ha kontanter med mig.
Eller jag är orolig från det att jag har växlat pengarna på valuta kontoret och har mina pengar i kuvertet. Jag tror alltid att jag ska bli rånad eller att jag ska slarva bort pengarna på något vänster.

Därför har jag slutat växla innan jag åker någonstans. Jag väljer att ta med mitt kreditkort, för mig känns det både säkrare och enklare, och ofta när man betalar sin resa med kreditkort så får man en super bra reseförsäkring och avbeställningskydd på köpet!

”Men det tas så mycket avgifter när man betalar med kort” kanske man tänker då. Men så behöver det inte vara.
Tex. så har Easyliving nu 0% valutapåslag utomlands!

Är du nyfiken på att jämföra olika kreditkort och deras för OCH nackdelar så besök Kortio. Det är en oberoende sida du kan jämföra de olika kreditkorten inför resan.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X